MILOV BOKSER PROSUO NAJTEŽE UVREDE NA RAČUN SRBA: Litije su HIBRID ISLAMSKE REVOLUCIJE I KJU KLUKS KLANA!
Foto: Printscreen

LIČI NA BUVLJAK

MILOV BOKSER PROSUO NAJTEŽE UVREDE NA RAČUN SRBA: Litije su HIBRID ISLAMSKE REVOLUCIJE I KJU KLUKS KLANA!

Nagradu je primio iz ruku tadašnjeg predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića

Objavljeno:

Dukljanin Milorad Popović, književnik i bivši bokser, dobitnik Njegoševe nagrade za roman “Čovjek bez lica” ponovo je osuo paljbu po Srpskoj pravoslavnoj crkvi u njenim svetinjama. On je gostujući u emisiji “Jedan na jedan” hrvatske televizije kazao je da su litije u kojima učešće uzima preko 200.000 građana “hibrid Islamske revolucije i Kju-klus-klana”! Za pravoslavno svetilište Ostrog rekao je da “liči na buvljak” i da je komercijalizovan u najprimitivnijem smislu.

- Da nije NATO članica, već bi ušli neki psi rata, neki četnici iz BiH ili Srbije. Možda bi već stvorile neke autonomne oblasti kao što smo gledali devedesetih godina, rekao je Popović, nazivajući mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija “besprizornim čovekom, koji je sticajem čudnih okolnosti postao sveštenik”!

Pre dve i po godine šira crnogorska javnost bila je šokirana saznanjem da je Popović laureat Njegoševe nagrade. i danas se priča da je presudilo to što je bio u “poslovnim vezama” sa pojedinim članovima žirija. Nagradu je primio iz ruku tadašnjeg predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića u Vladinom domu na Cetinju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.