LETUJTE SA TRAVELLAND-OM: NAJBOLJE PONUDE ZA TURSKU I EGIPAT
Odlična ponuda za letovanje, Foto: Promo

PONUDA

LETUJTE SA TRAVELLAND-OM: NAJBOLJE PONUDE ZA TURSKU I EGIPAT

Odlična ponuda za letovanje

Objavljeno:

Ne dozvolite da Vam godišnji odmor zadaje brige jer „Travelland“ je za Vas pripremio najbolje ponude za letovanja po odličnim cenama.

Čuvena ultra all inclusive ponuda, odličan provod, dobra hrana, gostoprimstvo, čisto more i prelepe plaže ono je što Tursku čini vrlo popularnom destinacijom.

Odličan izbor za letovanje u Alanji je Mylome Luxury Resort 5*. Gostima hotela na raspolaganju su: spa centar, teniski teren, teren za mini fudbal, šoping centar, besplatan wi-fi, otvoreni i zatvoreni bazeni, aqua park, mini klub i diskoteka za decu. U raznovrsnim specijalitetima i ukusnoj hrani možete uživati u glavnom ili nekom od 4 a la carte restorana, kao i u poslastičarnici. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan popust do 30%!

foto: Promo

Sunrise Park Resort 5* se nalazi u regiji Kizilagac. Hotel poseduje glavni restoran na bazi otvorenog bufea, kao i a la carte restorane, gde se služe internacionalni specijaliteti. Gostima su na raspolaganju i 4 bazena, aqua park sa 11 tobogana, mini klub i klub za tinejdžere, razne dnevne i večernje animacije za decu i odrasle i brojne druge mogućnosti za zabavu. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan je popust do 35%!

foto: Promo

Hurgada je biser Crvenog mora i jedna on najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Poznata je po tirkiznom moru, toplom i čistom, belim peščanim plažama, ali i luksuznim hotelima koji garantuju komfor i uživanje.

Caribbean World Resort Soma Bay 5* je jedan od najpopularnijih porodičnih hotela, sa odličnim odnosom cene i kvaliteta! Nalazi se u oblasti Soma Bay, na samoj obali, i prostire se na površini od oko 140.000 m2. Osim porodica sa decom, pogodan je i za sve tipove gostiju jer poseduje sve što je potrebno za idealan odmor u okviru hotelskog kompleksa. Poznat je po jednoj od najlepših i najprostranijih peščanih plaža u regiji Crvenog mora i odličnom animacionom programu. Šest noći u ovom hotelu možete provesti po ceni već od 480€ uz all inclusive uslugu!

foto: Promo

Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* smešten je u severnom delu Hurgade, na samoj obali Crvenog mora. Poseduje 3 privatne peščane plaže, gde su ležaljke, suncobrani i peškiri za goste hotela besplatni. Iz brojnih hotelskih sadržaja mogu se izdvojiti 10 spoljašnjih bazena, od kojih su 3 dečji, 17 tobogana, restorani, barovi, spa centar, diskoteka, dnevni i večernji animacioni program i još mnogo toga. Šest noći u ovom hotelu možete provesti po ceni već od 425€ uz all inclusive uslugu!

Sea Gull Beach Resort 4* je najprodavaniji hotel u poslednje dve godine zahvaljujući, između ostalog, odličnom odnosu cene i kvaliteta! Vrlo je pogodan za porodice sa decom jer raspolaže brojnim zabavnim sadržajima za najmlađe, kao što su aqua park sa 8 tobogana, dečji klub, 2 igrališta. Ovaj hotel je smešten u samom centru Hurgade, u Sakali i omućava Vam da osetite pravi duh Hurgade, po ceni već od 455€ uz all inclusive uslugu!

foto: Promo

Hilton Hurghada Resort 5* smešten je na plaži, na kraju šetališta Memša. Plaža hotela važi za jednu od najlepših. Na stotinak metara severno se nalazi uređena Al Dau Promenada, super marketi, prodavnice, Cleopatra bazar, noćni klub Elements, Papas bar i klub, Hardrock cafe i drugi objekti u kojima se možete opustiti i zabaviti. Hotel svojim gostima nudi bazene, restorane, barove, fitnes centar, igralište i klub za decu, teren za skvoš i teren za tenis, što ga čini pogodnim za sve vrste odmora i gostiju. Cena za ovaj hotel se kreće od 515€ uz all inclusive uslugu!

Steigenberger Pure Lifestyle 5* je potpuno nov hotel na šetalištu Memša, na obali mora. Ovaj luksuzni kompleks izgrađen u modernom stilu namenjen je samo odraslima. Gostima je na raspolaganju više restorana, barova i bazena, spa centar, teretana, joga, teren za golf i aqua centar za sportove na plaži. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima. Uživajte u oazi luksuza po ceni već od 760€ uz all inclusive uslugu!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.