IDEALNO LETOVANJE: LUKSUZ SA 5 ZVEZDICA PO SAJAMSKIM CENAMA
Odlična ponuda Travellanda, Foto: Travelland

DOBRA PONUDA

IDEALNO LETOVANJE: LUKSUZ SA 5 ZVEZDICA PO SAJAMSKIM CENAMA

Veliki popusti za letovanje 2020.

Objavljeno:

Ako odaberete Grčku kao destinaciju za letovanje, sigurno nećete pogrešiti, a "Travelland" za Vas ima spreman širok izbor hotela, sada po sniženim sajamskim cenama.

Na krajnjem jugu Kasandre, pored veličanstvene plaže u Paliurionu, smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, teretanom, terenima za sportove, dečjim igralištem, restoranima i barovima. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Dobro opremljene sobe nude moderne pogodnosti i elegantan nameštaj. U ovom hotelu možete uživati uz sajamski popust do 45%!

Kassandra Palace Hotel 5* smešten je u Kriopigiju, na prelepoj peščanoj plaži označenoj Plavom zastavom. Specijaliteti grčke i internacionalne kuhinje služe se u restoranu i taverni, a u barovima su na raspolaganju kokteli i druga osvežavajuća pica. U okviru objekta nalaze se bazen za decu i odrasle, igralište, novi unutrašnji bazen i fitnes centar, kao i novi spa centar sa saunom i salonom lepote. Sobe su svetle i prozračne i poseduju balkon. Aktuelan je popust do 40%!

Mitsis Gallini Wellness Spa & Resort 5* je luksuzno velnes odmaralište, koje se nalazi na plaži u mestu Kamena Vourla. Svojim gostima nudi raznovrsne sadržaje, poput teretane, TV sale, više bazena, barova i restorana, igrališta za decu, teniskog terena i odbojke na plaži. Spa centar Galini, koji se prostire na više od 3.000 m², nudi brojne zdravstvene i kozmetičke tretmane, uključujući hamam i usluge masaže. Pored toga sadrži zatvoreni hidroterapijski bazen, bazen sa termalnom vodom i hidromasažnu kadu. Obezbedite sebi odmor u ovom divnom hotelu uz čak 50% popusta!

U prelepom ambijentu i zelenilu Tripitija nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*. Kompletno opuštanje omogućuju masaže i kozmetički tretmani u hotelskom spa centru, koji obuhvata hidromasažnu kadu, zatvoreni bazen i parno kupatilo. Obezbeđene su brojne mogućnosti za bavljenje sportom, a tu spadaju: teretana, teniski tereni, odbojka na plaži, bilijar, basket, stoni tenis, sportovi na vodi i aerobik i joga. Klimatizovane i udobne sobe poseduju balkon sa pogledom na more, vrt ili Atos. Sajamski popusti za ovaj hotel su do 47%!

U podnožju Olimpa sagrađen je luksuzni kompleks Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5*. Smešten u prelepim vrtovima, pogodan je za miran i opuštajući odmor tokom cele godine. Nadaleko je poznat po vrhunskom spa centru, koji nudi brojne mogućnosti za opuštanje, poput masaže, terapije za lice i telo i hidroterapije. Tu su i potpuno opremljeni fitnes centar, bilijar, igralište za decu, TV sala, sale za konferencije, otvoreni bazeni, restorani i barovi. Iskoristite sajamski popust do 40% i obezbedite sebi idealan odmor!

Zbog velikog interesovanja, agencija će za Vas biti otvorena i u nedelju 23.2. od 10 do 19h.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.