BELEK HOTELSKI ’VAVILON’ U TURSKOJ: Orginalna ponuda za letovanje u Beleku
Ilustracija, Foto: fibula air travel

NAJPOVOLJNIJE PONUDE

BELEK HOTELSKI ’VAVILON’ U TURSKOJ: Orginalna ponuda za letovanje u Beleku

Iskoristite!

Objavljeno: 10:31h

Kada kažete Turska, pomislite na agenciju “Fibula travel”, a roditelji sa dvoje dece mogu da odahnu, jer se u ovoj agenciji nude luksuzni hoteli koji daju besplatan smeštaj za mališane.

Desetine hiljada putnika u poslednjih 16 godina osetilo je čari Turske rivijere zahvaljujući agenciji “Fibula”, kompanij iz Turske, gde je odnos cene i kvaliteta najbolji. I na predstojećem beogradskom sajmu turizma “Fibula” je pripremila za Vas niz iznenadjenja, a naročitu pažnju smo posvetili porodicama sa dvoje ili troje dece, uzrasta čak do 15 godina.

Za početak izdvajamo dva iznenadjenja za vaše letovanje u Beleku.

Hotel Cornelia Diamond 5* nudi uslugu “diamond ultra lux sve uključeno. Dok su deca u mini-klubovima, roditelji mogu da se opuste i uživaju u bazenima, sportskim terenima, privatnoj peščanoj plaži ili deluks spa centru. Dete do 12 i dete do 10 godina letuju gratis. Paket-aranžman za odrasle iznosi 1.089 €.

foto: fibula air travel

Prelepa Calista koju je zaveo Zevs danas je lepotica Beleka. Hotel Calista u Beleku nudi besplatan smeštaj za 2 dece do 12 godina za sve one koji putuju u organizaciji agencije Fibula travel. Za mame i tate dodatni popust za rezervacije tokom trajanja sajma turizma iznosi 30%. Devet restorana , šest barova, A’ la carte Ultra All inclusive, “Calhippo” mini klub za decu različitog uzrasta, jedinstveni Callos SPA centar, 11 različitih sportova i animacija samo su deo prebogate ponude ovog luksuznog hotela koji je dobio ima po prelepoj zavodnici Calisti čijim čarima nije odole ni Zevs.

foto: fibula air travel

Okružen prelepim zelenilom i ekstravagantnom uslugom “de luxe all inclusive” hotel Sueno deluxe 5* nudi besplatan smeštaj za dvoje dece do 10 godina. Ovaj hotel je carstvo luksuza i komfora i nalazi se na fantastičnoj peščanoj plaži .

foto: fibula air travel

Letovanje u Palati na divnoj peščanoj plaži prvi je utisak o odmoru u luksuznom hotelu Kaya Pallazzo golf 5*. Ovaj hotel pruža “palazzo ultra all inclusive uslugu”, a dvoje dece do 12 godina borave gratis i imaju bezbroj zanimacija tokom odmora, a paket-aranžman za odraslu osobu iznosi 1.167. Sadržaji ovog super luksuznog kompleksa visoko su cenjeni ne samo kod putnika iz Srbije već i kod turista iz celog sveta. Zato je ovaj hotel tri godine uzastopno dobijao najviše ocene na svim putničkim forumima.

foto: fibula air travel

Svi putnici koji su barem jednom bili u Beleku znaju za dva čuvena hotela po kojima se Belek izdvojio kao najluksuznija regija Antalije. Samo za vreme trajanja sajma turizma u agenciji Fibula možete da razervišete paket aranžmane sa 2 dece gratis do 12 godina u nadaleko čuvenim Sussesi luxury 5* i Ela Quality luxury 5* hotelima.

foto: fibula air travel

Pored usluge “ultra sve uključeno’’ ovi hoteli izdvajau se i po fantastičnoj usluzi i komforu koji je bez premca u regiji Belek

Za one porodice kojima su prioritet Aqua park i vodeni svet predlažemo hotel Waterworld hotel Belek 5*, koji je osmišljen da zadovolji želje mališana i njihovih roditelja, a dvoje dece do 12 godina boravi besplatno.

foto: fibula air travel

U svim navedenim hotelima deca plaćaju samo avio karte u iznosu od 269 € , a agencija Fibula će dodatno tokom trajanja sajma svim putnicima koji letuju u navedenim hotelima besplatno odobriti privatni transfer taksijem direktno do hotela.

Belek je najprestižnije letovalište u Antalijskoj regiji koje se diči novim, modernim i luksuznim hotelima koji mogu da ispune želje svih, pa i najzahtevnijih turista. Gotovo svi hoteli imaju raskošne vrtove, zanimljive akvaparkove, odličnu animaciju, mini klubove za decu različitog uzrasta, prelepe peščane plaže, toplo more i švedske stolove duže od plaže. Odmor u hotelima regije Belek je toliko savršen da se turisti godinama vraćaju jer znaju da će uživati.

Belek je čuven po “ultra all inclusive” usluzi koja podrazumeva sve što gost može da pomisli, a između ostalog kasni doručak ili ponoćnu užinu, kao i uslugu 24 časa. Najveća vrednost je i dobra noćna zabava i mogućnost odlaska na zanimljive izlete. Mnogi vole Belek zbog zelenila koje je u ovom delu Mediterana ima poseban značaj zbog čuvenih turskih baštovana, a ovde se nalazi najbolji golf centar u zemlji. Ipak, deca vole Belek zbog spektakularnog zabavnog parka “The World of legends”, ali i hotela koji liče na prave dvorce iz mašte.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.