KRISTIJAN IZLAZI IZ ZATVORA I ODMAH NAJAVLJUTE TUČU: Njega je ozazvao da mu bude rival, DA LI JE OVO REALNO?!
Kristijan Golubović, Foto: Dragan Kadić

otkrivamo

KRISTIJAN IZLAZI IZ ZATVORA I ODMAH NAJAVLJUTE TUČU: Njega je ozazvao da mu bude rival, DA LI JE OVO REALNO?!

Iz zatvora stiže letelicom?!

Objavljeno:

Aleksandar Kristijan Golubović (51) najavljuje da će prilikom megdana sa Ivanom Mitrovićem Bizom (43) zvanim „don iz Kruševca“ koji će biti organizovan u jednom od srpskih rijalitija iskočiti iz helikoptera direktno u ring!

Kristijan otkriva da će sleteti u velikom stilu, sa bakljama na nogama, a Biza u izjavi za „Alo!“ kaže da ga je najpoznatiji akter filma „Vidimo se u čitulji“ zvao iz požarevačkog zatvora „Zabela“ u vezi s dvobojem.

Kristijan me je pre nekoliko dana pozvao i rekao mi je da prihvata borbu sa mnom. Meč će se održati u „Zadruzi“ ili u „Parovima“, u zavisnosti od toga ko mu ponudi više para. Rekao mi je: „Ja hoću da napravimo spektakl u ’Zadruzi’, u ringu nasred jezera. Možda ću iz helikoptera skočiti u ring s bakljama na nogama dok ti budeš dole - prepričava nam Biza razgovor s protivnikom.

On navodi da se obojica uveliko spremaju za tu borbu.

Ivan Mitrović Biza najavljuje s kim bi on i Kristijan voleli da se druže u rijalitiju.

- Kristijan bi voleo da u rijaliti uđu Milić Vukašinović i Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, da bi mu bilo zanimljivo. Ja bih voleo da unutra budu Zmaj od Šipova, pevačica Sandra Afrika, Baki B3 i Đus - kaže Biza

Kristijan je poručio svima: „Očekujte ulazak i borbu dva najveća dona, titana, u martu ili aprilu.“ Ja ulazim tamo gde on uđe. Rešili smo nesuglasice i ovo će biti pravi sportski duel. On se nada da će me pobediti, ali i ja sam siguran da ću trijumfovati - siguran je Biza.

Biza naglašava da godinama trenira boks, ali da će u rijalitiju biti održan MMA meč.

To je mešavina boksa, džuda, tajlandskog boksa, karatea, tekvonda i kik-boksa. Trenirao sam boks dugo i odlično poznajem taj sport.

Osam godina zbog preprodaje 125 grama heroina

Puna kazna Goluboviću ističe u aprilu ove godine. On je ispunio uslov za prevremeni otpust jer je izdržao dve trećine zatvorske kazne, ali nije dobio pozitivno mišljenje zatvora da izađe ranije. Viši sud u Beogradu je Kristijana u novembru 2014. osudio na osam godina zatvora zbog preprodaje heroina. Bio je optužen da je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada ga je policija presrela ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu i kod njega pronašla 125 grama heroina.

Izuzetno sam dobar, kao i Kristijan. Bio sam u Prištinskom korpusu, kao i 52. bataljonu, vojnoj policiji i protivterorističkom vodu u kasarni „Maršal Tito“, gde sam trenirao borilačke veštine. Visok sam 187 centimetara i težak 120 kilograma. Kristijan vežba u zatvoru. On je viši i teži od mene. Visok je 190 centimetara, a težak je 129 kilograma. Imao je i više od 130 kilograma, ali trči i smršao je - otkriva nam Ivan Mitrović Biza.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.