U ŽABARIMA ĆE BITI NASELJENO 1.000 MIGRANATA, ALI TO NIJE SVE! Zlokobne vesti šire se netom, ovo je PRAVA ISTINA
Kažu da je počela kolonizacija istočne Srbije, Foto: Beta / Nenad Petrović

kolonizacija?

U ŽABARIMA ĆE BITI NASELJENO 1.000 MIGRANATA, ALI TO NIJE SVE! Zlokobne vesti šire se netom, ovo je PRAVA ISTINA

Kažu da je počela kolonizacija istočne Srbije

Objavljeno:

Ovih dana ljude iz Braničevskog okruga je potresla vest koja se pojavila na pojedinim portalima i društvenim mrežama. Navodi se da će se izbeglice iz Sirije i drugih zemalja sa Bliskog istoka naseliti u neke od opština ovog okruga.

Na Tviteru kažu da je počela kolonizacija istočne Srbije. Spekulišu da će samo u Velikom Gradištu biti naseljeno 800, a u Žabarima 1000 migranata. Naredna teorija se odnosi konkretno na domaćinstva. Navodno će država privremeno oduzeti sva napuštena domaćinstva i dodeliti ih migrantima, a svaka porodica u kojoj se rodi dete dobiće državljanstvo. Kažu i da će kuća preći u njihovo vlasništvo.

Reč je, naravno, o teoriji zavere. Rukovodioci opština Žabari i Veliko Gradište su medijima demantovali ovu vest i kazali kako to nikako nije istina.

Predsednik opštine Žabari, Jovan Lukić, je podneo i krivične prijave protiv lica koja su očigledno širila paniku. Kazao je medijima kako je 1945. godina kada su se komunisti useljavali u tuđe kuće i oduzimali građanima imovinu davno prošla.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.