ZA DAN DRŽAVNOSTI ĆE SVI IMATI IZMENJENO RADNO VREME: Pogledajte šta i kad radi
Većih izmena neće biti, Foto: Beta/Emil Vas

državni praznik

ZA DAN DRŽAVNOSTI ĆE SVI IMATI IZMENJENO RADNO VREME: Pogledajte šta i kad radi

Većih izmena neće biti

Objavljeno:

Povodom obeležavanja Dana državnosti, koji se praznuje u subotu, neradni dan biće i u ponedeljak. Međutim, većih izmena koje se odnosne na radno vreme uslužnih objekata neće biti. Tržni centri, prodavnice i gradske pijace radiće po uobičajenom radnom vremenu i bez skraćivanja.

Parkiranje će biti besplatno u subotu ceo dan i u ponedeljak, dok će javni gradski prevoz saobraćati tokom tri dana po nedeljnom redu vožnje.

Gradski prevoz: U subotu i ponedeljak svi korisnici javnog gradskog prevoza moraće da budu strpljivi jer će se na vozila GSP čekati malo duže. Sve linije javnog gradskog prevoza saobraćaće do ponedeljka po nedeljnom redu vožnje.

Parkiranje: JKP "Parking servis" neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada u subotu, nedelju i ponedeljak. Tokom praznika zatvoreni će biti i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Kraljice Marije 7 i Mileševska 51.

Sve javne garaže biće neprekidno otvorene i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Prodavnice, tržni centri i pijace: Objekti "Idea", "Roda", "Maksi", "Šop end go" i "Tempo" imaće redovno radno vreme u subotu i ponedeljak. Takođe i TC "Ušće", "Delta siti", "Big fešn" i "Stadion" radiće uobičajeno od 10 do 22 časa. Gradske pijace radiće uobičajeno, od 6.00 do 19.00, a Buvljak od 8.00 do 16.00.

Pošta: Poslovnica Glavne pošte u Takovskoj ulici radiće non-stop, dok će filijale u TC "Stadion", "Rajićeva", "Big fešn", "Imo autletu" i "Novom Merkatoru" raditi do 19.00 u subotu i nedelju. Skraćeno radno vreme u ponedeljak, do 15.00, imaće ekspoziture pošte u Savskoj 2, Šumadijski trg, Pilota Mihajla Petrovića i Glavna u Zemunu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.