SPASIMO MALOM LAZARU TATU! Srbijo, ujedini se za SLAVOLJUBOV ŽIVOT! Ajde, DELIJE, GROBARI, NAPREDNJACI, OPOZICIJA
Foto: Društvene mreže

MELANOM GA RAZARA

SPASIMO MALOM LAZARU TATU! Srbijo, ujedini se za SLAVOLJUBOV ŽIVOT! Ajde, DELIJE, GROBARI, NAPREDNJACI, OPOZICIJA

Procedure traju, vreme prolazi.

Objavljeno:

Slavoljub Petković i sela Kukavica kod Vlasotinca sa samo 27 godina vodi tešku bitku s karcinomom posle tri operacije melanoma sa metastazama i zračenjima, a za nastavak te životne bitke potrebna mu je novac, pomoć dobrih u humanih ljudi.

Ovaj mladi čovek, koji ima divnu porodicu, suprugu i dvogodišnjeg sina Lazara, obelo je, kako to obično biva, iznenada. Iako se teška bolest teško predaje, on ima nadu, on veruje, on se nije odrekao svojih snova i nada se da će gledati sinčića kako raste, ide na fakultet, ženi se…

Prva operacija melanoma obavljena je u novembru 2018. godine, prva metastaza uklonjena je krajem aprila prošle godine, a uklanjanje metastaze na mozgu obavljeno ja na niškoj neurohirurgiji u decembru mesecu 2019. godine. U međuvremenu, Slavoljuba Petković je prošao zračnu terapiju, ponovo priprema nalaze za konzilijum i pokušava da dođe do novca za nastavak lečenja.

Dok čeka svu moguću papirologiju – analize, zakazivanja, preglede, otvaranje žiro računa za pomoć i invalidsku penziju, kao invalid prve kategorije, vreme teče. Procedure traju, vreme prolazi.

Apel za pomoć sugrađaninu pokrenule su kolege koje pišu i uređuju Informativni bilten Vlasina pod naslovom „Budimo ljudi, pomozomo Slavljubu Petkoviću“.

„Dragi sugrađani, udružimo se da pomognemo Slavoljubu Petkoviću, neka svako od nas ovo pročita i podeli, neka svakako od nas izdvoji koliko može novca i neka svoje prijatelje, kolege, poslodavce, komšije zamoli za pomoć u lečenju ovog skromnog mladića. Podstaknimo humanost u sebi i drugima, pokažimo još jednom da možemo da se ujedinimo u plemenitosti, pomozimo Slavoljubu da pobedi u svojoj najvažnijoj borbi. Do otvaranja žiro računa možete lično kontaktirati Slavoljuba Petkovića na broj telefona: 064 44 79 960“, navodi se u apelu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.