DRAGAN MURAR MUKI OBJASNIO ZAŠTO JE BANOVAN NA TVITERU: Muke njegove!
On je sebe opisao jednom rečju - buntovnik, Foto: Printscreen/Twitter

suspenzija DO DALJEG

DRAGAN MURAR MUKI OBJASNIO ZAŠTO JE BANOVAN NA TVITERU: Muke njegove!

On je sebe opisao jednom rečju - buntovnik

Objavljeno:

Poznato je da Tviter ima strogu politiku kada je reč o kršenju njihovih pravila. Neretko se dešava da suspenduju naloge kada njihovi korisnici ne poštuju norme o psovkama, pretnjama i zlostavljanju.

Tako tvitovi koji se kose sa pravilima ove platforme bivaju sakriveni iza upozorenja. Problematični statusi se zatim više ne pojavljuju u odeljku za pretraživanje i ne mogu biti promovisani.

Još jedan koji se našao na listi suspendovanih zbog kršenja pravila jeste Dragan Murar. Razlog je sporni tvit koji, kako su naveli, krši njihova pravila protiv uznemiravanja i maltretiranja.

Dragan Murar, poznatiji kao Muki, je aktivista koji je na svom Tviter nalogu sebe opisao jednom rečju, ,,buntovnik". Njega smatraju neformalnim vođom protesta, koji je javnosti postao poznat i po svom aktivizmu na društvenim mrežama. On je osnivač i nekoliko političkih protesta, a pre godinu dana je bio i uhapšen. Tada su mu mnogi pratioci pružili podršku.

Slična situacija se ponovila i sada, kada mu je suspendovan nalog. Ovo je sporni tvit:

foto: Twitter

Pojedinima je bilo smešno što nije umeo da napravi skrinšot, već je slikao ekran, ali je uprkos tome naišao na veliku podršku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.