Protest! Sajt Južnih vesti danas ne objavljuje informacije, ali ima poruku za državne i gradske čelnike (FOTO)

Prekipelo

Protest! Sajt Južnih vesti danas ne objavljuje informacije, ali ima poruku za državne i gradske čelnike (FOTO)

Portal "Južne vesti" neće objavljivati vesti pošto "gradske vlasti Niša i ove godine pokušavaju da novac građana iskoriste da plate sopstvenu promociju u medijima" umesto da novac bude usmeren u narodne kuhinje ili bezbednost
Objavljeno: 14:22h

Kako se navodi na sajtu Juznih vesti gradske vlasti Niša su budžetom za 2016. godinu predvidele preko 110 miliona dinara za "informisanje građana". Ko kaže da u Srbiji nema posla: Ovi momci su sami sebe zaposlili i zato su totalni carevi! (FOTO) Najtragičnije je što je to 2,5 puta više para nego za narodnu kuhinju, 3 puta više nego za bezbednost u saobraćaju i 8 puta više nego za osobe sa invaliditetom.

Printscreen Google maps
Potom su City radio i Južne vesti zatražili poništenje konkursa, tražeći da se novi ne raspisuje dok se ne usvoje jasni kriterijumi za izbor članova komisije, kao i da se garantuje javnost u njihovom radu. Na to, međutim, niko iz gradskih vlasti nije javno reagovao. Zbog odbijanja konkursne komisije za javno informisanje da omogući nadzor nad njenim radom, nazivajući to "pokušajem cenzure", u Nišu se održava protest "Znam za jadac", sa zahtevom da se konkurs poništi. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.