NEZABORAVNI TRENUCI NA NAJLEPŠIM GRČKIM PLAŽAMA PO NAJPOVOLJNIJIM FIRST PONUDAMA
Odlična ponuda Travellanda, Foto: Travelland

ODLIČNA PONUDA

NEZABORAVNI TRENUCI NA NAJLEPŠIM GRČKIM PLAŽAMA PO NAJPOVOLJNIJIM FIRST PONUDAMA

Travelland nudi zaista odlične aranžmane

Objavljeno: 16:06h

Ako ste ona osoba koja već unapred planira svoje letovanje, agencija "Travelland" vam može pomoći da donesete pravu odluku gde ići, a da se pri tome nikako ne pokajete. Očekuje vas bogat izbor hotela po veoma pristupačnim cenama.

Nedaleko od gradića Uranopolisa nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*, smešten na zelenoj padini sa privatnom plažom, wellness centrom i teniskim terenom. Sastoji se iz savršeno udobnih soba, studija i apartmana. Odlična hrana, ljubazno osoblje, kao i brojni sadržaji, poput bazena, dečijih igrališta, bilijara, a la carte restorana, tv sale, večernjeg plesa sa živom muzikom, učiniće Vaš odmor nezaboravnim. Uz popust do 45%, 7 noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 6 godina možete obezbediti po ceni već od 519€!

foto: Travelland

Odmor iz snova bez sumnje je zagarantovan u Porto Carras hotelima. Hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu jedan je od najvećih i najluksuznijih kompleksa, ne samo Grčke, već čitave Evrope! Kompleks poseduje sopstvenu marinu, veliku privatnu plažu, teren za golf, jezero, SPA, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima, kafiće, diskoteke i barove, bazene, fitnes centre i brojne druge mogućnosti da svoj odmor učinite nezaboravnim. Izaberite jedan od luksuznih hotela ovog velelepnog kompleksa: Porto Carras Meliton ili Porto Carras Sithonia i uživajte uz popuste do čak 56%.

foto: Travelland
foto: Travelland

Na krajnjem jugu Kasandre, prvog prsta Halkidikija, nedaleko od mesta Paliouri smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, terenima za sportove, dečjim igralištem, restoranima i barovima i, naravno spa centrom. Hotelski restorani namenjeni su uživanju u ukusnim obrocima, dok se u barovima možete opustiti uz raznovrsna pića i osveženja. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Sobe su prostrane i lepo uređene. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj, satelitsku televiziju i terasu ili balkon Uz opuštajuće masaže i kozmetičke tretmane u hotelskom spa centru, ukusna jela mediteranske i internacionalne kuhinje u restoranu hotela kao i osvežavajuća pića u nekom od barova i ostale sadržaje, savršen odmor je jednostavno zagarantovan. Aktuelan je popust do 42%!

foto: Travelland
foto: Travelland

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Travelland

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.