OBRT U SLUČAJU NESTANKA DEVOJČICE! Majka tvrdi: TRAŽILA SAM JE KOD DEČKA, NAPALI SU ME SVI ZAJEDNO!
Marija Jovanović, Foto: Vladimir Šporčić, Nestali Srbija

STRAŠNO!

OBRT U SLUČAJU NESTANKA DEVOJČICE! Majka tvrdi: TRAŽILA SAM JE KOD DEČKA, NAPALI SU ME SVI ZAJEDNO!

Policija je obećala da će je pronaći - odnosno locirati preko mobilnog telefona koji je ponela sa sobom

Objavljeno:

Majka devojčice Marije Jovanović (14), koja se vodila kao nestala, a za koju MUP ranije danas potvrdio da je pronađena se oglasila i navela da ćerku još nije videla.

- Ja svoju ćerku nisam videla otkad je nestala 9. februara. Pretpostavljam da je sa svojim dečkom, Martinom Toškovićem koji ima 16 godina i on je iz sela Donja Mačina - kaže Marijina majka, Nataša Paunović.

Kako dalje tvrdi, majka devojčice, policija sada traga za njih dvoje, jer se i Martinu izgubio svaki trag.

- Sinoć sam išla pešaka od Bublice do Donje Mačine, kod njegovih roditelja, jer sumnja da oni kriju devojčicu. Međutim, oni su me napali i oterali. Očajna sam, jer ne znam ništa o svom detetu - rekla je devojčicina majka.

Nataša navodi da njena ćerka nije ponela novac sa sobom, i da nema šta da jede, kao i da smatra da ih neko hrani ili da kradu.

Kako je za "Novosti" rekla, ne zna zašto je policija objavila da je Marija pronađena kad, kako ona tvrdi, devojčice i dalje nema kod kuće.

- Policija je obećala da će je pronaći - odnosno locirati preko mobilnog telefona koji je ponela sa sobom - priča očajna majka i dodaje:

- Suprug i ja smo branili njihovu ljubav, jer je premlada za vezu, a i Martin je iz romske porodice, nije išao u školu, i nije nam se dopao.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.