SVE JE POZNATO: Evo gde i kada TAČNO startuje NOVA SEZONA KESIĆA!
Zoran Kesić, Foto: Printscreen

STANDARDNI TERMIN

SVE JE POZNATO: Evo gde i kada TAČNO startuje NOVA SEZONA KESIĆA!

Verujemo da se na Novoj Zoran Kesić i njegova ekipa neće osećati usamljeno - rekli su sa ove televizije

Objavljeno:

Nova sezona humoristično-satirične emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” počinje 29. februara na televiziji Nova S i emitovaće se u svom standardnom terminu, subotom u 21h.

"Pred svaki početak nove sezone naše emisije preispitujemo se ‘hoćemo li umeti, hoćemo li znati, hoće li pametni i dobri ljudi i dalje želeti da nam dolaze u šou’... Iako znamo koliko gledaocima znači naša emisija i koliko nas željno iščekuju, ne možemo a da se ne zapitamo hoćemo li opravdati njihovo poverenje, pažnju i ljubav? Pritom, ovo je ne samo nova sezona već i novi početak na Novoj televiziji. Imamo tremu. Jer nam je stalo. I jedva čekamo da istrčimo na teren i nastavimo da radimo ono što radimo već šest godina…. Ajmo mi ono naše", poručuje Zoran Kesić gledaocima. “Verujemo da se na Novoj Zoran Kesić i njegova ekipa neće osećati usamljeno jer ova televizija neguje uprave one vrednosti na kojima i sami insistiraju godinama: istine i slobodne reči.

- Očekujemo da ćemo svake subote uveče gledati fenomenalna izdanja u kojima će nam, na sebi svojstven način, sa dozom humora, kritikovati društvene anomalije i skrenuti pažnju sa demagogije na istinu”, kaže izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.