STRAVIČNE SCENE IZ GROCKE ZALEDILE SU SRBIJU! Kakav MONSTRUM je mogao da uradi ovo? (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
U Srbiji se dnevno ubije između 300 i 500 pasa, Foto: Printscreen

uznemirujuće

STRAVIČNE SCENE IZ GROCKE ZALEDILE SU SRBIJU! Kakav MONSTRUM je mogao da uradi ovo? (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Hoće li trovanju pasa uskoro doći kraj?

Objavljeno:

Problem koji već mesecima muči Srbiju odnosi se na trovanje pasa. Građani i nevladine organizacije su aktivno počeli da se bave ovim pitanjem. Ovim povodom je i juče u Pionirskom parku organizovan protest pod nazivom ,,Borba za Džekija''. Nažalost, svaki pas koji nema ni ime ni vlasnika je Džeki.

Na protestu je rečeno da se u Srbiji dnevno ubije između 300 i 500 pasa. Postali smo svedoci svakodnevice trovanja nedužnih životinja.

Zločini su očigledno organizovani, uzevši u obzir da ovi događaji traju već mesecima, i to u više od 40 gradova Srbije.

foto: Privatna arhiva

Ni opština Grocka nije izuzetak. Prema nezvaničnim informacijama, uginulo je 8 pasa. Nije poznato ko su počinioci, niti je bilo ko preuzeo nešto povodom toga. Ljudi koji tamo žive su zgroženi.

Jedan od uginulih pasa je i Dona koja je bila omiljeni pas deci. Sa svima se igrala i umiljavala se, bila je pitoma i svi su je obožavali.

foto: Privatna arhiva

Prizori koje svakoga dana gledamo mi i naša deca su uznemirujući, nedužne životinje stradaju, šinteri ih nabijaju u prikolice, a niko se ne kažnjava zbog monstruoznosti.

foto: Privatna arhiva

Postavlja se pitanje kada će ovim zločinima doći kraj. Hoće li protesti uroditi plodom ili ni to nije dovoljno kako bi se nadležni probudili i reagovali?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.