OVO ĆETE PREPRIČAVATI UNUCIMA: Cela Srbija se smeje ovom majstoru zavođenja! (VIDEO)
Veliki zavodnik, Foto: Printscreen Youtube

šarmer sa stilom

OVO ĆETE PREPRIČAVATI UNUCIMA: Cela Srbija se smeje ovom majstoru zavođenja! (VIDEO)

Objasnio kako osvojiti devojku

Objavljeno:

Velike simpatije gledalaca na Jutjubu osvojio je jedan šarmanti mladić koji je savetovao momcima na koji način da osvoje lepšu polovinu. Naime, u kratkom video snimku on je objasnio kako na najlepši način osvojiti srce devojke koja vam se dopadne.

Ovaj momak je kazao da postoji nekoliko načina, međutim, izdvojio je konkretan primer te na njemu objasnio šta bi trebalo prvo uraditi prilikom susreta.

Dakle, bitan je kontakt očima, ali isto tako i stisak ruke prilikom upoznavanja.

Osim toga, trebalo bi da obratite pažnju kako prilazite, i na koji način započinjete razgovor, tvrdi on.

Primera radi, kazao je da bi bilo dobro zamoliti devojku da vam pomogne da lakše pronađete mesto koje tražite, ukoliko niste iz Beograda. Kasnije kroz smeh objasnite devojci da je ovo bio izgovor kako bi joj prišao, te da će sigurno upaliti, tvrdi ovaj mladić.

Isto tako, navodi da se prilikom susreta uvek desi neka hemija, ako vam se devojka dopada. Iz svog iskustva je rekao da mu najčešće lupa srce prilikom upoznavanja devojke koja mu se dopadne.

Kako kaže, uvek traži broj telefona, pa čak ne posustaje kada devojka kaže da ima dečka, ili ne želi da da broj nekom ko joj je nepoznat, ali ukoliko devojka zaista ne želi da spusti gard onda počinje da je ubeđuje i objašnjava joj kako zaista želi bolje da je upozna dok ne uvidi da ga je zaista odbila.

Verujemo da je ovaj šarmanti mladić uspeo da osvoji devojku svog života, te da na ovakav način želi da pomogne svojim sugrađanima koji još uvek nisu pronašli svoju srodnu dušu.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.