MIHAJLO (4) IMA TUMOR NA MOZGU: Patološki izveštaj pokazao je NAJGORE REZULTATE, treba mu pomoć ZA LEČENJE!
Mihajlu potrebna pomoć, Foto: Budi human

BUDI HUMAN

MIHAJLO (4) IMA TUMOR NA MOZGU: Patološki izveštaj pokazao je NAJGORE REZULTATE, treba mu pomoć ZA LEČENJE!

Budući da se radi o agresivnoj vrsti tumora, neophodno je da se lečenje nastavi u inostranstvu.

Objavljeno:

Mihajlo boluje od zloćudnog tumora na mozgu - Astrocytoma anaplasticum. Od samog rođenja bio je živahno i veselo dete i ništa nije ukazivalo da postoje simptomi ove opake bolesti.

Njegovo bezbrižno detinjstvo iznenada je prekinuto sredinom oktobra 2019. godine, kada je primećeno da mu podrhtava desna ruka. Nakon prijema i pregleda od strane neurologa u bolnici u Sremskoj Mitrovici, upućen je u Klinički centar Srbije - Klinika za neurohirurgiju.

Pregledom na skeneru, utvrđeno je da ima tumor na mozgu, a što je potvrđeno i kada mu je urađena MR glave. Odmah mu je, nakon toga, ugrađen VP šant na levoj strani, da bi 25. oktobra bio operisan. Međutim, operacijom nije bilo moguće odstraniti tumor u celosti, a patohistološki izveštaj je potvrdio da se radi o jednom od najzloćudnijih tumora - Astrocytoma anaplasticum, NOS, WHO gradus III. Nakon epileptičnog napada, koji je usledio nakon operacije, ugrađen mu je VP šant i na desnoj strani.

Trenutno prima zračnu terapiju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu, koja je u završnoj fazi. Posle zračne terapije sledi hemioterapija.

Budući da se radi o agresivnoj vrsti tumora, neophodno je da se lečenje nastavi u inostranstvu. S obzirom na to da takva vrsta lečenja iziskuje velike sume novca, koje je nemoguće obezbediti bez pomoći ljudi plemenitog srca, Mihajlovi roditelji ovim putem apeluju na sve ljude dobre volje da pomognu malom dečaku da pobedi u njegovoj najvažnijoj borbi - borbi za život. Neophodna su mu novčana sredstva za dalje lečenje u inostranstvu i smeštaj, kao i za medikamente.

foto: Fondacija ''Budi Human'' Aleksandar Šapić

Dečaku možete pomoći:

  • Slanjem SMS poruke: Upišimo 769 i pošaljimo SMS na 3030
  • Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human769 i pošaljimo SMS na 455
  • Uplatom na dinarski račun: 160-6000000006096-94
  • Uplatom na devizni račun: 00-540-0004329.2 -
  • IBAN: RS35160005400004329207
  • SWIFT/BIC: DBDBRSBG
  • Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
  • Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Bonus video:

(Espreso.co.rs/021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.