SIN JOJ JE OTIŠAO U BELI SVET PRE 18 GODINA: Baka Ruža je sada doživela da joj se ostvari najveća ŽELJA!
Uvek ga je željno iščekivala, Foto: RINA

IZNENAĐENJE

SIN JOJ JE OTIŠAO U BELI SVET PRE 18 GODINA: Baka Ruža je sada doživela da joj se ostvari najveća ŽELJA!

Svu muku i samoću ove starice platio je jedan neočikavani gest

Objavljeno:

Naš čovek može lako da obiđe čitav svet, ali ono što je sigurno jeste činjenica da nikad ne zaboravlja vatru u roditeljskoj kući, toplinu doma i majčino krilo. Ruža Stjepanović iz Konjevića kod Čačka pre 18 godina sina Milana ispratila je u beli svet, ali uvek ga je željno iščekivala iako je znala da iz daljine ne može doći uvek kad bi to ona poželala.

Međutim, svu muku i samoću ove starice platio je jedan neočikavani gest, jer je za njen osamdeseti rođendan, Milan prešao čak 25000 kilometara kako bi obradovao staru majku.

foto: RINA

“Kad sam ga videla da stoji prvo nisam verovala, jer sam pomislila da mi se od moje silne želje da ga vidim - pričinjava. Ali, posle sam shvatila da je moj sin došao i suze su same navirale na obraze. Moje emocije mogu da razumeju samo roditelji čija su deca daleko, jer samo oni znaju koliko je tu sakriveno boli, tuge i iščekivanja u svakom danu”, ispričala je Ruža za RINU.

foto: RINA

Milan nije zaboravio sve njene neprospavane noći, ljubav i požrtvovanost koju mu je pružala tokom svih godina odrastanja u teškom vremenu i zato mu nije ništa teško da učini za ženu koja mu je podarila život.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.