DAČIĆ O BRAČNOM PARU U KARANTINU: Muž Srpkinje zaražen koronavirusom NIJE SRBIN, i ONA JE DALA KRV NA ANALIZU
Ivica Dačić, Foto: Beta/Ognjen Stevanović

novi detalji

DAČIĆ O BRAČNOM PARU U KARANTINU: Muž Srpkinje zaražen koronavirusom NIJE SRBIN, i ONA JE DALA KRV NA ANALIZU

On je rekao da se radi o bračnom paru koji radi u školi u blizini Šangaja

Objavljeno: 09:39h

Bračni par, za koji su mediji preneli da se nalazi u karantinu od juče u gradu Goi u Indiji, zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom, sami su dali krv i bris iz grla na analizu, jer se suprug požalio na bolove u grlu, rekao je večeras ministar spoljnih poslova Ivica Dačić precizirajući da je supruga državljanka Srbije, dok je muž Indijac.

Dačić je, u izjavi novinarima na prijemu povodom predstojeće ministarske konferencije "Od Soluna do Zagreba", ispričao da se radi o bračnom paru koji radi u školi u blizini Šangaja, a koji se nalazi na odmoru u Indiji.

- Suprug, koji je Indijac, se požalio na bolove u grlu i sam se prijavio da proveri da nije slučajno zaražen tim virusom i sutra će biti poznati rezultati. Naša državljanka nema nikakve simptome, ali je i ona dala krv na analizu i bris iz grla imajući u vidu da je bila zajedno sa suprugom - kazao je Dačić.

- Drugi slučaj nisu u pitanju Srbi, to su Indijci, ali pošto je tekst bio o svim slučajevima, to je neko preveo da su svi Srbi - naveo je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.