RAZVLAČE GA ŠTO JE NAŠAO DEVOJKU POSLE SMRTI ŽENE, A ČOVEK GLUP: Uništavaju Darka i Marka zbog ove izjave (VIDEO)
Mentalno razgibavanje, ilustracija, Foto: Printscreen / Mentalno razgibavanje

RAZBIŠE GA

RAZVLAČE GA ŠTO JE NAŠAO DEVOJKU POSLE SMRTI ŽENE, A ČOVEK GLUP: Uništavaju Darka i Marka zbog ove izjave (VIDEO)

Darko Mitrović je zajedno sa kolegom, Markom Stepanovićem opet dospeo u centar pažnje. Ovog puta, zbog onoga što je pričao!

Objavljeno:

Voditelj "Mentalnog razgibavanja", Darko Mitrović dospeo je u žižu javnosti nakon što je viđen sa novom devojkom. Ono što je izazvalo burnu reakciju javnosti jeste bila činjenica da je Darko postavio fotografiju sa devojkom, iako mu je samo šest meseci pre toga preminula supruga.

Naime, fotografiju pokojne supruge Snežane, s kojom ima tinejdžera Nemanju, na svom profilu objavio je 20. juna kad je bilo šest meseci od njene iznenadne smrti.

Sada, Darko je opet dospeo u sam centar zbivanja i to na Tviteru gde se masovno kače delovi emisije u kojoj je voditelj zajedno sa Markom Stepanovićem. On se takođe složio sa kolegom sa svim izrečenim.

Ono što je mnogima zasmetalo jeste deo u kojem Darko tvrdi da je "korona virus" stvoren namerno i veštački kako bi ubio jedan deo populacije, kao i da iza svega stoji farmaceutska mafija.

Svoju reakciju nije krila ni novinarka Antonela Riha.

- Ova dva mudraca nam otkrivaju kako je corona virus veštački stvoren da bi farmakomafija pravila nove vakcine i tako "tralala lupetanje", napisala je Riha na svom Tviter nalogu.

Podsećamo, broj umrlih od epidemije koronavirusa u Kini porastao je na 106, a vlasti u provinciji Hubej su pod velikim pritiskom, jer su u utorak umrle još 24 osobe.

Epidemija je već uzela maha, ali i sa njom, "teorije zavere" koje su uvek popularne među ljudima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.