Pismo koje je uzdrmalo Srbiju: Političarima odgovaraju gladni, jer samo tako mogu da dobiju glas za 1.000 dinara!

direkt u glavu

Pismo koje je uzdrmalo Srbiju: Političarima odgovaraju gladni, jer samo tako mogu da dobiju glas za 1.000 dinara!

Krstan Vuković, mladić koji je bio zlostavljan u školi i osuđen zbog pokušaja ubistva u samoodbrani, napisao je otvoreno pismo i izazvao erupciju podrške na društvenim mrežama
Objavljeno: 13:50h

Ovaj mladić, koji radi od svoje trinaeste godine, odmah je na početku pisma, koje je objavio na Fejsbuku, zamerio političarima štošta. Tanja Vojtehovski isprozivala SNS: Odakle vam pravo da ukradete naziv moje emisije?! (FOTO) - Ja idem u školu i svako popodne posle škole moram da radim i tako već peta godina, a imam 18. I pored toga, škole i posla, radim i baštu i oko kuće, napisao je Krstan Vuković.

Printscreen Youtube
On napominje da profesori okreću glavu od nasilja jer se boje moćnih tata koji su članovi stranaka, a da su u Skupštini primitivci i oni koji ne znaju da govore, jer se promoviše neobrazovanost, nepismenost i lažne diplome.
Između ostalog, Vuković je vrlo oštro zamerio vlasti što ima potkupljive novinare i "smrdljive tabloide" i što je od države napravljen rijaliti šou. - Vama gladni odgovaraju jer samo tako možete da dobijete glas za 1.000 dinara, a ko kaže da je gladan dobice policiju za vrat, pa to ni Kim Džong Unu nije palo na pamet, napisao je Vuković. Evo celog Krstanovog pisma: (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.