DA SMO BAR DECU IMALI, DA MI OSTANE DEO NJE: Devojka (29) TEŠKO BOLESNA, dečko se RASTAJE SA DUŠOM U BOLNICI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

tužna životna priča

DA SMO BAR DECU IMALI, DA MI OSTANE DEO NJE: Devojka (29) TEŠKO BOLESNA, dečko se RASTAJE SA DUŠOM U BOLNICI!

Dvadesetdevetogodišnja devojka je teško bolesna, a njen dečko je posećuje u bolnici svakog dana trudeći se da je zasmeje

Objavljeno:

Priča o dvoje mladih ljudi kruži društvenom mrežom Tviter. Oni koji su se našli nazočnim na licu mesta, prenose u celosti predivnu ljubavnu priču koja je nažalost obavijena tugom.

Naime, dvadesetdevetogodišnja devojka je teško bolesna, a njen dečko je posećuje u bolnici svakog dana trudeći se da je zasmeje, a kada izađe napolje počinje da plače.

- Ona ima 29 godina, boluje od teške bolesti. On se isplače u hodniku ispred njene sobe, uđe kod nje pa je zasmejava. Grli je, ljubi, gleda u nju kao u anđela. Ona na izmaku snage, ali i dalje nasmejana. On izađe iz sobe i ponovo plače. Mi, posmatramo pa se svako povuče i plače - napisala je tviterašica.

Dodaje kako isti taj dečko žali što nemaju decu, pa da mu "ostane deo nje".

- Samo je rekao - da smo makar decu imali, da mi ostane deo nje. Došla mi je u život iznenada, pre šest meseci. Od toga, tri meseca je ovde. A meni i dalje drhte noge kad dolazim, kao da se nalazimo prvi put. I menjao bih se sa njom, samo da je ona srećna - piše na ovoj društvenoj mreži.

Najpotresniji deo cele priče je upravo onaj u kome mladić opisuje koliko zapravo voli svoju devojku.

- Znate li, koliko ja nju volim? Koliko sam ja najsrećniji čovek što me je volela takva žena? Svima želim da vas neko ovako voli. Da se zaljubite. Da ništa nije bitno, sem vas dvoje... - opisuje on, prenose oni koji su ga slušali i gledali.

Potresna i dirljiva priča nagnala je one koji je znaju da je prenesu, a one koji su je tek pročitali da ispričaju svoju priču ili napišu neku lepu reč.

- Mi smo bili zajedno 10 dana kad sam ja dobila dijagnozu - rak, 2. stadij. Zajedno smo odradili operaciju, sve kemoterapije i zracenja. Danas smo u 6 godina u braku i imamo bebu od 9 mjeseci. Svi smo zdravi i sretni! Ljubav je najmoćnija! Nema predaje! - napisala je jedna tviterašica u znak ohrabrenja.

Druga je, takođe, ispričala svoju priču nastojeći da pošalje jaku i borbenu poruku.

- Ja sam pre pet godina na današnji dan prodisala na nos. A otkazao je bio. Bolest je radila. Nema predaje, nema plakanja, nema za to ni vremena ni smisla - napisala je ona.

Neki su bili empatični, dok su drugi izvlačili životne pouke:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.