ZA UROŠEM SE TRAGA VEĆ 44 DANA! Majka kaže da joj niko ništa ne govori, ZAŠTO SVI ĆUTE? (FOTO)
Uroš Radosavljević nestao je u noći između 6. i 7. decembra na Dunavu, Foto: Facebook

da li ste videli ovog dečka?

ZA UROŠEM SE TRAGA VEĆ 44 DANA! Majka kaže da joj niko ništa ne govori, ZAŠTO SVI ĆUTE? (FOTO)

Otakako se ovom mladiću izgubio svaki trag, porodica i prijatelji intezivno tragaju za njim

Objavljeno:

Uroš Radosavljević (23) iz Beograda nestao je u noći između 6. i 7. decembra na Dunavu, gde je pošao da peca ribu. Poslednji put sa njim se čuo drugar, oko 23:39, kada ga je Uroš pozvao da dođe po njega.

- Poslednji put se sa njim čuo njegov drugar koji ga je poslao na Dunav. On je ispitan u policiji, dao je izjavu. Kaže da je Urošu radio motor na čamcu i da ga je poslednji put kontaktirao u 23:39 da dođe po njega. On je odmah krenuo, ali trebalo mu je četrdesetak minuta da stigne do Dunava.

foto: Facebook

Prema rečima njegove majke, čamcem izašao na Dunav i više se nije vratio. Sutra ujutru, plovilo je pronađeno vezano kod Vinče, ali Uroša nigde nije bilo.

- Istraga se vodi, ja za sada nemam nikakvu informaciju, meni se ne govori ništa. Telefon je bio kod njega, ali što se tiče istrage u vezi s tim nemam nikakve informacije. Njihov odgovor je da mi ne govore ništa u cilju istrage - rekla je Uroševa majka Vera u razgovoru za Espreso.co.rs.

Od dana kada se ovom mladiću izgubio svaki trag, porodica i prijatelji intezivno tragaju za njim, svakodnevno prečešljavaju Dunav i okolinu, međutim, od Uroša ni traga, ni glasa.

- Zadnjih nedelju dana nismo izlazili na vodu jer je bilo jako loše vreme, bila je jako gusta magla. Očekujemo da će sutra biti slično vreme današnjem, pa ćemo izaći. Zadnji put kad smo bili, pre desetak dana, ništa nismo našli. Inače, potraga se intezivno vodi dvadeset dana, mi privatno, porodica, prijatelji... Dvadeset dana smo bili konstantno na Dunavu i ništa nismo pronašli - priča drhtavim glasom Vera.

Pitali smo je da li postoji mogućnost da je Uroš možda negde u inostranstvu, ali majka tvrdi da ne postoji ta opcija, budući da su mu sva dokumenta, kao i pasoš kod kuće, ali i misli da on nije imao razlog za tako nešto.

- Pasoš i dokumenta su mu tu, ništa nije kod njega, ali nije bio problematičan, nije imao problema, ni dugovanja... Ne verujem da se desilo tako nešto, a šta se desilo zaista ne znam.

Vera već 44 dana ne zna ništa o svom detetu, majčinska briga je ne napušta sve ovo vreme. Ona čvrsto veruje da će pronaći svog sina i nada se najboljem, da će svog sina pronaći živog i zdravog.

- Kao majka nadam se najboljem. Nemam rešenje, ne znam ni šta da mislim, ali definitivno se nadam najboljem - završila je Vera drhtavim glasom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.