CRNOGORCI LOCIRANI U BEOGRADU! Uhvaćen signal koji vodi do Podgorice!
Miodrag Daka Davidović, Foto: Printscreen/jutjub

Pokušaj ubistva

CRNOGORCI LOCIRANI U BEOGRADU! Uhvaćen signal koji vodi do Podgorice!

Da li je slučajnost ili nešto drugo, da kriminalci budu u blizini mesta gde je pokušan atentat na Davidovića

Objavljeno:

Srpske bezbednosne službe, na osnovu baznih stanica, otkrile su da su dve kartice crnogorskih mobilnih operatera bile aktivne reonu mesta gde je pucano na Miodraga Daku Davidovića, koji je bio u društvu vladike Joanikija.

Istražitelji su odmah nakon pucnjave locirali nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea, u blizini hotela Crown plaza, mesta gde se desilo ranjavanje.

U toku je, kako je potvrđeno, veštačenje brojeva telefona, odnosno, traži se veza sa ovim događajem.

Sumnja se da su vlasnici tih brojeva bile bezbednosno interesantne osobe iz Crne Gore, a policija ispituje da li oni imaju veze sa ovim događajem, ekskluzivno saznaje Borba.

Da li je slučajnost ili nešto drugo, da kriminalci budu u blizini mesta gde je pokušan atentat na Davidovića, velikog donatora SPC i protivnika režima Mila Đukanovića, ostaje da utvrdi istraga.

Davidović je u trenutku ranjavanja, bio je u kafiću, na međuspratu hotela “Kraun plaza” na Novom Beogradu, zajedno sa vladikom Joanikijem, episkopom budimljansko-nikšićkim. On je pogođen u ruku hicem iz snajpera, a prema prvim saznanjima iz istrage, samo je splet srećnih okolnosti pomogao da ne bude ubijen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Borba.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.