AKO MAŽEM PERIKU NEKIM ULJEM, JE L MOŽE ONA DA PORASTE DO SREDINE LEĐA? Urnebesna rasprava kojoj se svi smeju!
Ilustracija, Foto: Profimedia

smeh do suza

AKO MAŽEM PERIKU NEKIM ULJEM, JE L MOŽE ONA DA PORASTE DO SREDINE LEĐA? Urnebesna rasprava kojoj se svi smeju!

Na društvenim mrežama kruže presmešna pitanja žena koje su se odlučile da pazare perike

Objavljeno:

Društvenom mrežom Fejsbuk kruže urnebesne poruke žena koje su poželele da kupe periku.

Bilo je tu svakavkvih pitanja od onog da li perike rastu i koliko mogu da narastu za par meseci, pa sve do toga da li spadaju kada se pravi kolut napred. U svakom slučaju smeh do suza i zabava...

Jedna od žena obratila se preko četa prodavcima perika sa pitanjem o tome da li perika "za 3-4 meseca može da naraste do pola leđa".

Žena sa druge strane četa bila je očekivano šokirana pitanjem, a celu prepisku pogledajte na fotografiji:

foto: Printscreen/Facebook/Sara Arsenić

No, tu nije kraj biserima. Jedna od zainteresovanih za perike pisala je na čet trgovkinji pokazujući interesovanje za perike. Nakon toga dobila je odgovor kako će biti obaveštena o tome kada perike stignu pa da može lepo da bira. Žena se javila i drugi put, no ne da bi poručila periku, nego da bi obavestila kako se "razvela od muža".

foto: Printscreen/Facebook/Sara Arsenić

Treća od njih imala je potrebu da pohvali perike, ali i da doda to da joj muž ne dozvoljava da nosi iste, jer da njega nije ona bi "pokupovala barem pet". Iz nekog razloga imala je potrebu da kaže i to da njen suprug neće još dugo da živi... To je valjda trebalo da znači kako bi u skorije vreme ipak mogla da postane kupac perike.

foto: Printscreen/Facebook/Sara Arsenić

Jedna žena se javila kako bi pitala za svoju narudžbinu, no nigde nije posojao trag o tome da je bilo šta poručila. Na kraju se ispostavilo, odnosno žena je to i sama napisala kako je narudžbu perike samo sanjala.

- Ipak sam ja to samo sanjala, nisam poručila ništa. Izvinite! - napisala je ona.

foto: Printscreen/Facebook/Sara Arsenić

No, jedan od ubedljivo najvećih bisera je upravo sledeće pitanje o tome da li perika spada. Nakon što je na pitanje racionalno odgovoreno kako je perike moguće lepiti, žena se pobunila i rekla kako ona ne želi da lepi periku, jer u tome nije vešta, pa je onda uputila najčudniji zahtev ikada: "Je li mogu da vas zamolim da proverite da li spada ako stavite periku i radite klut napred i unazad. Ako možete da snimite, da vidim kako se pomera. Plašim se da mi ne ispadne."

foto: Printscreen/Facebook/Sara Arsenić

Baš čudnog sveta ima. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.