SUTRA UJUTRU ĆE BITI MRAZA I MAGLE: Popodne nam se sprema TOTALNI PREOKRET
U Srbiji će sutra ujutro biti slab mraz, Foto: Nebojša Mandić

vremenska prognoza

SUTRA UJUTRU ĆE BITI MRAZA I MAGLE: Popodne nam se sprema TOTALNI PREOKRET

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme

Objavljeno:

U Srbiji će sutra ujutro biti slab mraz, niska oblačnost i magla a posle podne sunčani periodi, osim u većem delu Vojvodine gde će se magla i niska oblačnost zadržati tokom dana, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Na planinama će biti sunčano. Duvaće slab, južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura kretaće se od minus pet do nula stepeni, najviša od četiri do osam stepeni, a u mestima sa oblačnošću i maglom od minus dva do jedan stepen Celzijusa.

U Beogradu će sutra ujutro biti slab mraz, niska oblačnost i magla koja će se u nižim delovima grada zadržati veći deo dana. Posle podne u višim delovima grada biće sunčani periodi. Duvaće slab, južni i jugoistočni vetar sa najnižom temperaturom od minus četiri do minus dva, a najvišom od minus jedan stepen Celzijusa u nižim delovima grada do dva stepena u ostalim.U Srbiji će do nedelje biti suvo sa jutarnjim mrazem, a po kotlinama, u nizijama i dolinama reka sa čestom pojavom magle i niske oblačnosti, koje će se ponegde zadržavati duže tokom dana. U ostalim delovima biće pretežno sunčano sa temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine. Od nedelje će biti umereno do potpuno oblačno i hladnije ponegde sa slabim kratkotrajnim snegom.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za utorak, 14. januar: Oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući glavobolјa, reumatski bolovi i nervoza.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.