JOVAN MITIĆ NESTAO ISPRED VMA: Sa njim je bila i žena (FOTO)
Jovan Mitić iz Prokuplja nestao je 9. januara ispred bolnice VMA, Foto: Nestali Srbija

apel

JOVAN MITIĆ NESTAO ISPRED VMA: Sa njim je bila i žena (FOTO)

Lice je dementno, povremeno smisleno govori ali većinu vremena se ne snalazi u prostoru, ne zna gde se nalazi niti kako da se vrati kući

Objavljeno:

Jovan Mitić iz Prokuplja nestao je 9. januara ispred bolnice VMA u Beogradu, poslednji put je viđen na ortopediji na Banjici i od tada mu se gubi svaki trag.

Jovana je 08.01.2020. odvezla hitna pomoć Mladenovac u bolnicu VMA pošto mu je u toku noći pozlilo. Sa njim je krenula njegova supruga, zajedno su prenoćili na VMA, gde su mu ukazali pomoć i otpustili ga oko 11h 09.01.2020.

Supruga je pozvala unuku da dodje po njih kolima u Beograd, u međuvremenu su seli u hol u VMA. Supruga ga je ostavila na stolici i otišla nekoliko metara dalje da mu u prodavnici u holu kupi nešto da pojede. Kada se okrenula njega više nije bilo, odmah je krenula da ga traži.

foto: Nestali Srbija

Prema izjavama svedoka išao je za nepoznatom ženom i zvao je imenom svoje supuge miseći da je to ona, te je ušao za tom nepoznatom ženom u autobus na liniji 59. Prema daljim informacijama, izašao je iz autobusa u Crnotravskoj, gde je pao i hitna pomoć ga je odvezla na ortopediju na Banjici oko 14h. Oni su mu ukazali pomoć i namestili povređeni prst i otpustili su ga, iako kod sebe nema nikakvu dokumentaciju. Nakon toga mu se gubu svaki trag.

Lice je dementno, povremeno smisleno govori ali većinu vremena se ne snalazi u prostoru, ne zna gde se nalazi niti kako da se vrati kući. Bez dokumenata je, nema kod sebe ni telefon ni novac.

Na sebi ima košulju na pruge, BEZ jakne je, donji deo trenerke crne boje i teget-plave patik. Ima sedu kosu i plave oči.

Porodica apeluje na sve koji imaju neku informaciju da obaveste policiju ili registar Nestali Srbija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.