SRPSKU NOVU GODINU MOŽETE PROSLAVITI ZA 1.000 DINARA U RESTORANU! Ovo su cene DOČEKA u Beogradu i DRUGIM GRADOVIMA
Doček Srpske, odnosno Nove godine po julijanskom kalendaru, održava se 13. januara širom naše zemlje, Foto: Dragan Kadić, Vladimir Šporčić, Ilustracija

duplo jeftinije od dočeka 31.

SRPSKU NOVU GODINU MOŽETE PROSLAVITI ZA 1.000 DINARA U RESTORANU! Ovo su cene DOČEKA u Beogradu i DRUGIM GRADOVIMA

U svim većim gradovima organizovani su besplatni koncerti, nastupi...Većina kafana, restorana, diskoteka te večeri ne naplaćuje ulaz u svoje lokale

Objavljeno:

Doček Srpske, odnosno Nove godine po julijanskom kalendaru, održava se 13. januara širom naše zemlje. Iako je znatno populaniji doček koji se obeležava 31. decembra , i za ovaj doček postoji raznovrstan program u mnogim gradovima.

U svim većim gradovima organizovani su besplatni koncerti, nastupi...Većina kafana, restorana, diskoteka te večeri ne naplaćuje ulaz u svoje lokale, a u onima gde se plaća, cena karte iznosi od 1.000 do 2.500 hiljade dinara. U to je uračunata konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića, dok se večera plaća dodatno.

Dok za doček u elitnijim restoranima treba izdvojiti oko 5.000 hiljada dinara, što obuhvata bogatu trpezu i neograničeno piće.

foto: Filip Plavčić

Na poznatim boemskim mestima u Skadarliji ulaz se naplaćuje od 500 do 600 dinara, a cene hrane i pića su uobičajne, a u većini restorana je večera obavezna.

Cene su uglavnom povoljnije nego za doček 31. decembra, verovatno zbog znatno manjeg interesovanja za ovaj događaj.

Mnogi vole da proslave dolazak Nove godine ne otvorenom što je mnogo isplativije za džep jer su koncerti na trgovima širom Srbije besplatni.

foto: AP

U jednom restoranu u Novom Sadu za doček srpske Nove godine biće organizovana proslava po ceni od 18 evra, u to je uračunato: svečana večara ( set meni, posluga za stolom) i All inclusive paket pića. Mesta koja su numerisana kao VIP koštaju između 21 € i 25 € odnosno 30 € za mesta do muzike.

U Smederevu je cena slična kao i u ostalim gradovima. Naime, ukoliko rezervišete svoje mesto u restoranu, cena karte košta 2.300 dinara, što podrazumeva večeru, domać specijalitete, bogat meni, kao i širok asortiman pića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.