KO ĆE OVO DA IZDRŽI? Stigla prognoza za narednih 7 DANA!
Popodne sledi umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme, Foto: Beta/Dragan Gojić

vremenska prognoza

KO ĆE OVO DA IZDRŽI? Stigla prognoza za narednih 7 DANA!

Vetar će danas biti slab, promenljiv

Objavljeno:

Republički hidrometeorološki zavod je najavio da će jutros u Srbiji biti slabog, na jugu umerenog mraza, mestimično uz maglu ili nisku oblačnost koja i pre podne može da se zadrži u nižim predelima i po kotlinama.

Popodne sledi umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme.

Vetar će danas biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od minus osam do minus jedan, a najviša dnevna od pet do 11 stepeni Celzijusa. I u Beogradu će ujutro biti slabog mraza, u nižim delovima magle ili niske oblačnosti. Tokom dana vreme će biti pretežno sunčano, uz postepeno povećanje oblačnosti. Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od minus tri do minus jedan, a najviša dnevna oko sedam stepeni.

I u narednih sedam dana u Srbiji će se zadržati suvo vreme, uz slabljenje jutarnjeg mraza. U nižim predelima magle će ponegde biti i tokom dana, dok će drugde vreme biti pretežno sunčano, osim idućeg vikenda, kada će u svim krajevima biti više oblačnosti.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za petak, 10. januar: Meteorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj na hronične bolesnike, ali se izvesna opreznost savetuje osobama s kardiovaskularnim i psihičkim tegobama. Moguće meteoropatske reakcije mogu biti glavobolja i poremećaj sna.

BONUS VIDEO:

Voz udario u "reno", N. K. poginuo, dve osobe u bolnici

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.