ŠOK U JUTARNJEM! Nenad je u STUDIO ušao sa KRSTOM NA ČELU koje mu izlazi za Božić, MISTERIJU NIKO NE MOŽE DA REŠI
Nenad Paunović, Foto: Printscreen/ TV Pink

ČUDO

ŠOK U JUTARNJEM! Nenad je u STUDIO ušao sa KRSTOM NA ČELU koje mu izlazi za Božić, MISTERIJU NIKO NE MOŽE DA REŠI

- Sveštenici imaju razne teorije o svemu tome što se meni dešava. Neki kažu da je to dar od Boga, dok drugi veruju da je to poruka druge strane – objasnio je

Objavljeno: 11:31h

Nenad Paunović (33), veterinar iz Pančeva, tvrdi da mu se na velike hrišćanske praznike, kao što su Božić, Uskrs i Bogojavljanje, pojavljuje krst na čelu.

- Prvi put mi se desilo pre devet godina. Otišao sam sa prijateljem koji je trebao da se krsti, jer je želeo da se venča u crkvi. Ja sam mu bio kum. Sveštenik nas je pomazao uljem, a onda sam ja osetio da je nešto počelo da me pecka. Čelo je počelo da mi crveni, i nakon sat vremena otvorila mi se živa rana gde sam ugledao krv – kazao je Paunović gostujući u Novom jutru TV Pink i dodajući da se obratio lekaru koji ništa nisu otrkili.

- Svake godine na Božić, Bogojavljanje i Uskrs pojavljuje mi se krst na čelu – rekao je on, objašnjavajući da u to vreme trpi i jake, fizičke bolove. - Bolovi nisu jaki, ali su konstantni. Svaka kost i organ me bukvalno boli dok se ne pojavi krst. Sve traje sedam dana, nakon toga nestane kao rukom odnešen, bez posledica – kazao je on, dodajući da lekari nemaju objašnjenje za ovaj fenomen.

- Sveštenici imaju razne teorije o svemu tome što se meni dešava. Neki kažu da je to dar od Boga, dok drugi veruju da je to poruka druge strane – objasnio je. - Zadnjih godina uspevao sam i da pomažem ljudima da izleče neka oboljenja. Imam čudne snove, koje ne mogu da objasnim. Otovrim oči, ne mogu da se pomerim, a onda čujem da u ćošku stoji neko ko mi nešto govori. Ne sećam se šta mi ta osoba priča, nekih reči se setim tek kasnije – rekao je Paunović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.