BILA SAM U DOMU, SVE ŠTO SMO DOBILI OSTALO JE KOD NJE! Srpkinja otkrila ISTINU koja je izazvala RAT na mrežama
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

BILA SAM U DOMU, SVE ŠTO SMO DOBILI OSTALO JE KOD NJE! Srpkinja otkrila ISTINU koja je izazvala RAT na mrežama

Štićenica Doma otkrila detalje od kojih će vas proći jeza

Objavljeno:

Društvenom mrežom Tviter kruži priča bivše štićenice Doma za decu bez roditeljskog staranja, koja otkriva sve tajne života pod ovim krovom.

Ova žena otkriva i neke potresne detalje, koji će vam izazvati jezu.

- Ako mogu nešto da vam kažem, kao bivši štićenik Doma za decu bez roditelja, veoma je lepo što tokom praznika mislite i na decu koja nemaju mogućnost da dobiju paketiće. Međutim, što se tiče doma u kom sam ja boravila, nama su oduzimali poklon nakon vašeg odlaska. Ako su bili slatkiši i slaniši, oduzimali su nam i delili nam za užine tokom januara. Ako su bile knjige, to nikad videli nismo. Ako su bile igračke, to se čuvalo u prostorijama vaspitača kod koga je to dete i vidimo ih... nikad. Ako je odeća ili obuća, to se nosi kod direktorke. Uglavnom direktorka uzme za sebe (ne mislim bukvalno sebe), a ostali deo baci ili preproda. Kada je bio ministar Vulin kod nas, mesecima unapred su nam tražili mere i dobili smo nove trenerke i patike. To nam je uručeno uz prisustvo medija i to je jedino što je i ostalo kod dece - napisala je ona.

Na komentar jednog od tviteraša da ga je oduvek zanimalo da li su ljudi koji rade sa decom iskontrolisani, ona odgovara kako je tokom poseta Domu sve bilo ulepšavano, da bi se kasnije to sve vraćalo na mesto.

- Eto još jedne tajne: kad nam dolazi kontrola u posetu, kuvaju se najbolja jela, dobijamo zavese na prozorima, ukrasne jastuke i prekrivače, skuplje šampone od onih litarskih i sve se zapisuje, kao inventar, da bi se, kad oni odu, vratilo na mesto do sledećeg puta - napisala je ona.

U komentarima se našlo i sledeće pitanje:

Na šta je usledio poražavajući odgovor:

Potom ova žena navodi kako se radi o Domu u Somboru, te kako je i ranije javno govorila o tome kako izgleda život pod okriljem ove institucije.

Ipak, pojavilo se i jedno kontra mišljenje takođe štićenika Doma koji tvrdi kako za ovakvo nešto po prvi put čuje:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.