JEBO BI VAM MAJKU SVIMA, VI STE NEŠKOLOVANI IMBECILI! Ma puši bre ku*ac, seljačino ona ruska! IVAN IVANOVIĆ ODLEPIO
Ivan Ivanović obrušio se na Srbe koji su podržali Mila Đukanovića, Foto: Printscreen

SAMO OŠTRO

JEBO BI VAM MAJKU SVIMA, VI STE NEŠKOLOVANI IMBECILI! Ma puši bre ku*ac, seljačino ona ruska! IVAN IVANOVIĆ ODLEPIO

Voditelj je tvitovao o Srbima koji su podržali Mila Đukanovića, a onda je krenuo pičvajz

Objavljeno: 14:26h

Više desetina političara, politikologa, advokata, istoričara, novinara iz regiona potpisalo je Apel za osudu ugrožavanja mira u Crnoj Gori, u kome se navodi da je “Država Crna Gora izložena pokušaju nasilne destabilizacije, ugroženi su joj mir, teritorijalni integritet, ustavni poredak, vladavina zakona, jednakost građana i ravnopravnost crkava i verskih zajednica“.

Ovim povodom na svom Tviter nalogu oglasio se voditelj Ivan Ivanović i to konstatujući kako bi potpisnici apela trebalo da se izjasne o tome da li znaju šta su potpisali.

Nakon toga usledila je lavina komentara, a Ivanović je izneo mnogo uvreda i psovki.

Naime, na provokativan komentar "Ne s*ri da si i ti veliki Srbin", voditelj se ražestio, pa je i majku psovao. No, pre toga izneo je svoj stav o tome kako "svi sa lažnim imenima i fotkama treba da završe na prinudnom radu jednog dana."

Jedan od tviteraša uputio mu je prekor za njegovo ponašanje, rekavši mu da je nepristojan, no Ivanović mu nije ostao dužan.

No, ni tu se situacija nije smirila, uvrede su prštale na sve strane. Sporan je neotkriveni identitet i nepostojanje fotografija na društvenoj mreži Tviter pojedinih korisnika, iz ugla Ivana Ivanovića. To je bio povod i da uputi neke od najgorih uvreda takvim korisnicima, a naročito onoj dvojici koja su njemu uzvraćali istom merom.

Među njima se našla i jedna tviterašica, više nego očigledno ogorčena javnom scenom Srbije, pa je Ivanovića stavila u isti koš sa glumcem Sergejom Trifunovićem, poznatim po svojim ispadima i kontroverznim i vulgarnim izjavama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.