PITALI SMO GRAĐANE ŠTA IM JE OBELEŽILO 2019. I ŠTA ŽELE U 2020. GODINI! Ovakvim odgovorima se NISMO NADALI (VIDEO)
Espreso anketa / Ilustracija, Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

NOVOGODIŠNJA espreso anketa

PITALI SMO GRAĐANE ŠTA IM JE OBELEŽILO 2019. I ŠTA ŽELE U 2020. GODINI! Ovakvim odgovorima se NISMO NADALI (VIDEO)

Građani su zastupali različita mišljenja

Objavljeno:

Već nekoliko dana pred doček Nove godine na ulicama Beograda je zavladala prava praznična euforija. Naime, već u drugoj polovini decembra bilo je primetno da se sugrađani pripremaju za doček 2020 godine.

Osim toga, na ulicama je bilo vidljivo da se praznicima najviše raduju mališani, kupovali su se novogodišnji ukrasi, kitile se jelke... Svi su pričali o dočeku i sumiraju utisaka iz stare godine.

Tim povodom, izašli smo na ulice Beograda kako bismo pitali naše sugrađane šta očekuju od Nove godine, i kakav je utisak na njih ostavila 2019. godina.

Anketirani sugrađani su zastupali različita mišljenja, ali je primetno da im je jedan od najjačih utisaka iz 2019. godine "Beograd na vodi".

Šta su nam sugrađani rekli, a i poželeli, poslušajte u anketi:

Želim vam dobro zdravlje, sreću i putovanja. Inače, najjači utisak na mene je ostavilo gradilište "Beograd na vodi" to je nešto fascinantno. Bio sam i u Parizu, i u Rimu, i to tamo nisam primetio tako da svaka čast", kaže sugrađanin.

Bilo je i onih koji se pesimistično sećaju stare godine.

Sve lošije i lošije živimo. Brinem za vašu generaciju, a mi matori smo uzeli deo života... Želim Vam sve najbolje u Novoj godini i svako dobro," kazao je anketirani.

Najteže sam podnela to što nam je Kalemegdan uništen. Od 2020. godine ne očekujem ništa dobro. Ranije je sve bilo mnogo bolje".

Kako su nam sugrađani rekli, na njih je najveći utisak ostavilo zagađenje vazduha o kojem se danima pisalo, kao i teroristički napadi.

Izdvojila bih dobro zdravlje svima, i uspeh kod dece, zatim zdravlje supruga kao i naš posao, a najbitnije je zdravlje jer je to najveći uspeh. Najjači utisak iz stare godine su ostavile sve ove tragedije koje se dešavaju oko nas zatim zagađenje vazduha, teroristički napadi, dakle, to su stvari koje su mi ostavile neki utisak. Ne želim skup nakit, putovanja već dobro zdravlje pre svega", rekla je anketirana sugrađanka.

U Novoj godini, jedna od želja naših sugrađana je da postoji više solidarnosti u društvu, i da jedni drugima pomažemo.

Poželeo bih zdravlje, da jedni prema drugima budemo više toleranti i da se volimo. Svi su dosta zatvoreni u sebe, što nije dobro, a trebalo bi da se više družimo, dakle, da stičemo prijatelje i da pomažemo jedni drugima, da budemo solidarni", zaključuju anketirani.

Ekipa Espresa Vam želi srećne novogodišnje i božićne praznike. I u 2020. godini ćemo se truditi da opravdamo Vaše poverenje.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima....

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.