COCA-COLA x NEW YEAR'S DISTRICT: Praznična magija se nastavlja i danas
DJ Nicole D. Coca-Cola x New Year's District, Foto: Promo

divne vesti

COCA-COLA x NEW YEAR'S DISTRICT: Praznična magija se nastavlja i danas

Na Topličinom vencu, u Parku vojvode Vuka, novogodišnja čarolija postaje sve
stvarnija, a festival okuplja sve veći broj posetilaca

Objavljeno:

Kvalitetat zvuk i energični setovi imperativ su dobre zabave, a ovaj festivalski ,,vibe“ nam večeras za DJ pultom donosi sjajna DJ Nicole D. Njena muzika zauzima sigurna mesta u mnogim poznatim klubovima, a svakog četvrtka od 20 do 22 časa možete uživati u plejlisti DJ Nicole D. Coca-Cola x New Year's District vas zove, ulaz je slobodan!

U petak 27. decembra, od 20 do 22 časa popularni DJ I'gor održaće nam kratak čas elektro umetnosti. Sprovešće nas kroz svet svog neverovatnog spoja više zvukova.

foto: Promo

Za najmlađe možda i omiljeni dan na Coca-Cola x New Year's District festivalu je svakako subota zbog raznovrsnih aktivnosti. Već od 11 do 13 časova mališani mogu da uživaju u izvođenju fenomenalnih trikova i iluzija od strane klovna Balondžije i mađioničara Strahinje, koji svake subote spremaju nova iznenađenja u kojima uživaju i deca i roditelji. A u istom terminu, Beogradska filharmonija ponovo planira pravu prazničnu čaroliju.

Od 14 do 15 časova očekuje nas sjajan program ROCHOIR-a. Naziv RocHoir proistekao je iz igre engleskih reči ROCK & CHOIR (rok muzika i hor). Spajanjem ova dva vida muzičkog izražavanja, za sebe kažu da objedinjuju različite muzičke i kulturološke vrednosti, u cilju promovisanja rok kulture koja je zasnovana na filozofiji bunta i kritičkog mišljenja. Pevanje jeste osnova ROK HORA, ali bave se i edukacijom novih generacija o popularnoj svetskoj kulturi kroz brojne radionice i druge edukativne audio-vizuelne sadržaje.

foto: Promo

Superstar TV od 16 do 18 časova donosi zimski bioskop na kojem se i ove subote prikazuju epizode najpopularnijih domaćih serija. Topla čokolada i kokice tu su da užitak učine još potpunijim, a za one koji baš i ne vole hladnoću, tu je i ćebence da popravi situaciju.

Vidimo se na najboljem prazničnom festivalu u Beogradu!

Partneri festivala su Coca-Cola, Opel, Superstar TV, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.