FRIZERKA IZ NOVOG SADA ŠIŠA ZA SVOJU DRUGARICU KOJA BOLUJE OD RAKA: Ovim gestom zadala je LEKCIJU IZ PRIJATELJSTVA
Kutija za prikupljanje novca za Draganino lečenje, Foto: Privatna arhiva, Profimedia, Ilustracija

oduševila mnoge

FRIZERKA IZ NOVOG SADA ŠIŠA ZA SVOJU DRUGARICU KOJA BOLUJE OD RAKA: Ovim gestom zadala je LEKCIJU IZ PRIJATELJSTVA

Dragana Šparović vodi svoju navažniju životnu bitku, ali to joj je sve teže jer njeno zdravstveno stanje veoma loše

Objavljeno:

Sandra Maričić, vlasnica frizerskog salona "111" iz Novog Sada, na Petrovaradinu, pokrenula je humanitarnu akciju šišanja za svoju drugaricu Draganu Šparović koja boluje od karcinoma.

Dragana Šparović vodi svoju navažniju životnu bitku, ali to joj je sve teže jer njeno zdravstveno stanje veoma loše. Naime, metastaze su se proširile na njene ostale organe, obuhvaćena joj je karlica, kičma, kosti lobanje... Jedini spas joj je lečenje u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

- U privatnoj klinici prima hemiotreapije, ali i druge terapije koje su mahom skupe. Potrebno je da primi pet ovih terapija, koje koštaju ukupno 6.000 evra. Otkako sam pokrenula humanitrnu akciju sakupljeno je oko 150. 000 dinara..Sada se svi zajedno borimo za Draganin život - rekla je Sandra za Espreso.co.rs.

foto: Privatna arhiva

Inače, Dragana je majka dvoje male dece, a zbog lečenja je htela da proda stan, međutim, Sandra ju je odgovorila od te namere i pokrenula ovu akciju kako bi se skupila sredstva za lečenje, a ova porodica da ipak ostane u svom domu.

Ovom prilikom Sandra je pozvala ostale frizerkse salone da se priključe ovoj akciji na jedan dan, s obzirom da zbog velikog interesovanja mušterija ne može sve da postigne.

Salon "111" nalazi se u Preradovićevoj 122 u Petrovaradinu, a svoj termin i druge informacije možete da dobijete na broj 065/511-5117.

Svoj doprinos možete da date i uplatom na račun 160-5800100028047-85, Banca Intesa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.