Coca-Cola x New Year's District: svakog dana super žurka uz dobru muziku i Deda Mraza
Novi koraci pomoći će da šarmirate na podijumu za igru, pa zato ne propustite priliku da svakog utorka od 20 do 22 časa zaigrate i sa razigranim duhom se približite novoj godini, Foto: Žana Šišić

preporučujemo

Coca-Cola x New Year's District: svakog dana super žurka uz dobru muziku i Deda Mraza

Na Topličinom vencu, u Parku vojvode Vuka, sve do 8. januara traje
praznični festival Coca-Cola x New Year's District

Objavljeno:

Direktno iz Laponije Deda Mraz je stigao u centar Beograda i čeka da čuje vaše želje i otkrije vam neku novogodišnju tajnu. Svakog dana od 18 do 20 časova možete da se fotografišete pored predivne novogodišnje jelke, a u velikoj crvenoj fotelji dočekaće vas Deda Mraz lično.

Poznata kao rezident DJ mnogih beogradskih klubova već više od 10 godina, DJ Millie i ovog ponedeljka od 20 do 22 časa za vas pušta pažljivo izabranu “lounge” muziku laganijih ritmova. Već sutra, u utorak uveče, očekuje vas luda plesna žurka. DJ Timbao i energična plesna salsa trupa naučiće vas kako da zaplešete u pravom kubanskom stilu.

DJ Millie
DJ Milliefoto: Damir Dervišagić

Novi koraci pomoći će da šarmirate na podijumu za igru, pa zato ne propustite priliku da svakog utorka od 20 do 22 časa zaigrate i sa razigranim duhom se približite novoj godini. Uvek spreman da iznenadi retkim i upečatljivim miksom, DJ Brkati i ove srede na New Year's Districtu podiže raspoloženje od 20 do 22 časa. On je DJ stare škole i tačno zna kako da zagreje atmosferu i pokrene talas odličnog provoda.

DJ Brkati
DJ Brkatifoto: Žana Šišić

Na Coca-Cola x New Year's Districtu širi se opojan miris raznih kulinarskih slatkih i slanih specijaliteta. Najukusnije novogodišnje zalogaje možete probati svakog dana od 14 do 22 časa u drvenim kućicama u okviru festivala. Partneri festivala su Coca Cola, Opel, Superstar TV, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.