POZNATO JE U KOM STANJU SE NALAZI STRAHINJA NAKON POKUŠAJA UBISTVA! Izboli su ga MEČETOM i pretukli PALICAMA
Strahinja Erc, Foto: Printskrin: Youtube/Bojan Bojanić

užas!

POZNATO JE U KOM STANJU SE NALAZI STRAHINJA NAKON POKUŠAJA UBISTVA! Izboli su ga MEČETOM i pretukli PALICAMA

U saopštenju Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici Kraljevo se navodi "da je na predsednika Izvršnog odbora Srpske stranke Zavetnici izvršen klasičan pokušaj ubistva"

Objavljeno:

Zdravstveno stanje Strahinje Erca, predsednika Izvršnog odbora Srpske stranke Zavetnici, koji je napadnut bejzbol palicama i mačetama, pri čemu je zadobio nekoliko teških povreda, je stabilno i uspešno se oporavlja na Hirurškom odeljenju Opšte bolnice "Studenica".

- Mačetom su povređena meka tkiva, odnosno mišići i prava je sreća da mu u takvom napadu i takvim sredstvima nije povređen nijedan vitalni organ. Odmah nakon povreda zbrinut je na naše Hirurško odeljenje, pružena mu je odgovarajuća medicinska pomoć i oporavak teče na zadovoljavajući način - rekao je dr Zoran Mrvić direktor kraljevačke bolnice.

U saopštenju Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici Kraljevo se navodi ,,da je na predsednika Izvršnog odbora Srpske stranke Zavetnici izvršen klasičan pokušaj ubistva".

Auto kojim je upravljao Erac presretnut je sa dva automobila u ulici Dimitrija Tucovića u Kraljevu, a Ercu je osam ljudi, koji su imali fantomke i bili naoružani bejzbol palicama i mačetama, nanelo nekoliko teških telesnih povreda. Srpska stranka Zavetnici najoštrije osuđuje napad i nada se da će nadležni organi u što kraćem roku pronaći počinioce i da će oni biti privedeni pred lice pravde“, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik Gradskog odbora stranke Ivan Damjanović.

Pripadnici Policijske uprave Kraljevo odmah po pozivi izašli su na lice mesta i o tome je obavešteno i nadležno tužilaštvo, rečeno je u kraljevačkoj policiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.