ISPRAVKA: Za navodna proročanstva oca Tadeja ne postoje nikakvi izvori niti dokazi
Tadej Vitovnički upokojio se 2004. godine, Foto: Pritnscreen

UDAR NA ZDRAV RAZUM

ISPRAVKA: Za navodna proročanstva oca Tadeja ne postoje nikakvi izvori niti dokazi

Ovo već dugo kruži internetom

Objavljeno: 17:52h

*Napomena: Ovaj članak je ispravljen zbog nedokazanih tvrdnji Tadeja Vitovničkog o sukobu u Crnoj Gori. Izmenjen je deo teksta sa ovim tvrdnjama, kao i naslov. Tekst je izmenjen na osnovu analize portala Raskrinkavanje.me

Na mnogim portalima objavljeno je navodno proročanstvo Tadeja Vitovničkog, koji se upokojio 2004. godine, a navodno ostavio za sobom mnoga proročanstva o Srbima, o Crnoj Gori, o Kosmetu, o Bosni i Hercegovini, o mnogim ljudima i događajima koji će se uskoro zbiti.

Ovaj sveštenik Srpske pravoslavne crkve, Tadej, navodno je bio vidovit i predvidio mnogo toga, a između ostalog i građanski rat u Crnoj Gori.

„Proročanstva“ ovog sveštenika o Crnoj Gori objavljuju se već duže vrijeme.

Isto poročanstvo o građanskom ratu u Crnoj Gori objavljeno je na portalu Espreso

Tadejevo proricanje rata u Crnoj Gori koji će riješiti Srbi tako što će pomiriti narode u Crnoj Gori ponovljeno je početkom jula.

U samom tekstu se ne navodi nijedan pisani izvor za ove tvrdnje, već je čitav članak zasnovan na pričama „jednog čovjeka“, „nekih ljudi“...

„Neki građani koji su navodno imali direktan susret sa ocem Tadejom kažu da im je rekao da će u Crnoj Gori u jednom trenutku početi građanski rat, a na kraju i rat sa Šiptarima. Jednom čoveku iz Nikšića koji je stalno išao kod starca Tadeja rekao je da ne kupuje stan u Nikšiću jer još nije pravo vreme, i da Crna Gora uskoro postaje nezavisna te da će za Srbe biti veoma teško“ navodi se između ostalog u tekstu.

U ovim tekstovima nije ponuđen nijedan kredibilan izvor, niti jedna suvisla tvrdnja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.