SVAKA ČAST, BAJKERI: Po 13.put DEDA MRAZOVI na MOTORIMA doneli PAKETIĆE deci iz Sremčice!
Obučeni u kostim Deda Mraza, ljubitelji dvotočkaša iz brojnih moto klubova okupili su se na platou ispred Skupštine grada Beograda, Foto: Printscreen

HUMANA NOVA GODINA

SVAKA ČAST, BAJKERI: Po 13.put DEDA MRAZOVI na MOTORIMA doneli PAKETIĆE deci iz Sremčice!

Obučeni u kostim Deda Mraza, ljubitelji dvotočkaša iz brojnih moto klubova okupili su se na platou ispred Skupštine grada Beograda

Objavljeno:

Oni su, ispraćeni velikim brojem građana, krenuli na put sa jednim ciljem – da obraduju mališane iz Ustanove za decu i mlade u Sremčici.

Više stotina Deda Mrazova na motorima provozali su se danas Beogradom, pre nego što su dostavili novogodišnje paketiće deci i mladima sa smetnjama u razvoju u Sremčici.

Obučeni u kostim Deda Mraza, ljubitelji dvotočkaša iz brojnih moto klubova okupili su se na platou ispred Skupštine grada Beograda, da bi uz huk motora, osmehe i dobro raspoloženje, ispraćeni velikim brojem građana, krenuli na put sa jednim ciljem – da obraduju mališane iz Ustanove za decu i mlade u Sremčici.

foto: Printscreen/jutjub

Ove godine Deda Mrazovi nisu bili sami jer je tradiciju koja traje već trinaest godina podržala i kompanija Coca-Cola, zahvaljujući kojoj će ove godine pet domova širom Srbije dobiti neophodnu opremu, nameštaj, pomagala za učenje i sportske rekvizite.

Ustanova za decu i mlade Sremčica, Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u Beogradu, Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka” u Subotici, Dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju u Požarevcu i Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku ove godine deo su praznične čarolije koju donose Deda Mrazovi na motorima i Coca-Cola, saopštili su organizatori.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.