U OVOM SRPSKOM SELU LAKO REŠAVAJU PROBLEME MUŠKOSTI: Izbuše rupu, pa zabiju glogov klin (VIDEO)
Izbuše rupu, pa zabiju glogov klin, Foto: RINA

Tajna večne mladosti

U OVOM SRPSKOM SELU LAKO REŠAVAJU PROBLEME MUŠKOSTI: Izbuše rupu, pa zabiju glogov klin (VIDEO)

Dragačevci iz sela Zeoke tvrde da znaju tajnu večite mladosti

Objavljeno: 20.12.2019. 15:20h
  • 4

Lučani - Dragačevci iz sela Zeoke tvrde da znaju tajnu večite mladosti, jer tu živi vidar Rade, koji kako kažu meštani, zna kako da muškarcima vrati snagu, čvrstinu i samopouzdanje i to specijalnom metodom zabijanja klinova u drvenu ćupriju.

foto: RINA

- Njemu se obraćaju muškarci koji imaju problema sa potencijom. Rade sa svojim “slučajevima” dođe do drvenog mosta i na njemu burgijom izbuši rupu, zatim očita samo njemu znane reči, a potom muškarac koji ima problem kroz tu rupu izvrši malu nuždu, a onda zajedno sa Radom u nju zabiju glogov šiljati klin - izjavio je za meštanin Tatomir Petrović za RINU.

foto: RINA

Na ovoj drvenoj ćupriji brojni muškarci su očigledno skupljali hrabrost da stanu pred lepšu polovinu, a da se ne obrukaju. Kao dokaz, tu sada stoje brojni glogovi klinovi i izbušena brvna.

foto: RINA

- Kad muka natera, ne bira se način da se problem reši. Nisu samo Dragačevci ovde obnavljali svoju muškost. Dolazili su ljudi i iz Užica, Kraljeva, Čačka, svi kod Rada i samo sa jednom željom. Mnogi su dolazili i mnogima je pomogao, neke je čak spasao i razvoda. Međutim, retko ko se javno pohvalio da mu je to značilo, verovatno zbog sramote, ali ovaj mehanizam provereno radi - kaže Aleksandar Petrović iz Zeoka.

foto: RINA

Ovaj stari most zbog rekonstrukcije puta bi trebalo da bude srušen, ali ga Dragačevci ne daju ni za živu glavu, pa će smisliti sve načine da bi spasili ono što im dobro čini.

foto: RINA

- Svi su urgirali da most ostane na tom mestu. Planirano je da se sruši, ali od toga neće biti ništa - naglasio je Aleksandar.

foto: RINA

Niko ne zna šta to vidar Rade očitava i broji na seoskom potoku koji da li slučajno ili ne se zove Maniti vir. Tajnu neće da otkrije, ali zato rado pomaže drugima. A svi bi muškarci trebalo da znaju da do dragačevskog sela Zeoke nije teško doći, pa ukoliko imaju problem mogu da pokušaju jer možda, kako se često može čuti na vašaru – ko nabije, taj i dobije.

Bonus video:

(RINA.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media