Otvorena izložba Moja Palilula u Centru za kulturu Vlada Divljan! (VIDEO)
Žiri koji su činili članovi redakcije National Geographic Srbija odabrao je pobedničku fotografiju, čiji je autor - Mihailo Cvetković, dobitnik jednogodišnje pretplate na časopis, Foto: Zorana Jevtić

noviteti

Otvorena izložba Moja Palilula u Centru za kulturu Vlada Divljan! (VIDEO)

Foto-konkurs, koji je trajao od 1. oktobra do 10. novembra 2019. godine, imao je cilj podizanje svesti javnosti o kulturnoj baštini i svim drugim vrednostima ove najveće beogradske opštine

Objavljeno:

Postavka koja se sastoji od 16 fotografija predstavlja prvu izložbu ove vrste koja, ujedino, najavljuje i buduću saradnju časopisa National Geographic Srbija i GO Palilula. Izložbu su, u prisustvu predstavnika medija, autora fotografija i gostiju, otvorili predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić i urednik časopisa National Geographic Srbija Igor Ril.

foto: Zorana Jevtić

Foto-konkurs, koji je trajao od 1. oktobra do 10. novembra 2019. godine, imao je cilj podizanje svesti javnosti o kulturnoj baštini i svim drugim vrednostima ove najveće beogradske opštine.

Žiri koji su činili članovi redakcije National Geographic Srbija odabrao je pobedničku fotografiju, čiji je autor - Mihailo Cvetković, dobitnik jednogodišnje pretplate na časopis.

foto: Zorana Jevtić

Izložba će biti otvorena do nedelje, 22. decembra - nakon čega će fotografije ostati u posedu Opštine Palilula kao poklon časopisa National Geographic Srbija.

Foto-konkurs i izložba sprovodeni su u sklopu projekta koji se finansira iz budžeta Opštine Palilula.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.