DRAGAN JE U KOLICIMA, IZ STANA MORA DA SE ISELI DO PONEDELJKA! Sat otkucava, a ovo su uslovi KOJI SU MU POTREBNI
Dragan Bondžić, Foto: Privatna arhiva

POMOZIMO ČOVEKU

DRAGAN JE U KOLICIMA, IZ STANA MORA DA SE ISELI DO PONEDELJKA! Sat otkucava, a ovo su uslovi KOJI SU MU POTREBNI

Ovaj čovek je najranijeg detinjstva u invalidskim kolicima

Objavljeno:

Dragan Bondžić, invalid iz Beograda, pre nekoliko dana na Fejsbuku je objavio apel za pomoć da pronađe stan, jer on uskoro mora da se iseli iz stana koji iznajmljuje, a koji je vlasnik istog prodao.

Bondžić je od najaranijeg detinjstva u invalidskim kolicima, ali je do sad živeo normalno, jer je do zgrade u kojoj živi imao prilaz za invalide.

Vlasnik je u međuvremenu prodao stan i zahteva da se on iseli do 25. decembra, kako bi se novi vlasnik uselio.

Danas je Dragan dobio SMS poruku koja ga je mnogo zabrinula, jer novi stan nije našao, a iz starog mora da se iseli - do ponedeljka!

- Dragane, majstor je najavio početak radova sredinom sledeće sedmice. Ja do tada treba da isprazni stan. Samo kuhinja ostaje kupcu. Ja moram po predugovoru da ispraznim stan. 6.januara je zakazano potpisivanje ugovora kod notara i isplata ostatka. Meni je žao, ali moraš da se iseliš do ponedeljka. Vidi sa sestrom ili nekim od familije da te prime privremeno. Doći ću u nedelju da uzmem rezervne ključeve od tebe - napisao je vlasnik stana koji mu je do sada bio stanodavac, a koji je sada prodao stan.

foto: Privatna arhiva

Dragan je zamolio da objavu o njegovom problemu šeruje što više ljudi, kako bi mu pomogli da pronađe stan.

Potreban mu je stan za koji će plaćati kiriju maksimalno 150 evra, a da lokacija po mogućstvu bude naselje Braće Jerković, kao i da zgrada u kojoj se nalazi stan bude prilagodljiva osobama u invalidskim kolicima.

foto: Privatna arhiva

Potrebno je da zgrada u kojoj će iznajmiti stan ima rampu za invalidska kolica, i lift ukoliko se stan nalazi na spratu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / S.T. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.