SAMO U TRAVELLAND-U: NAJBOLJE FIRST MINUTE PONUDE ZA LETOVANJE U GRČKOJ, TURSKOJ I EGIPTU!
First minut cene letovanja u Travelland-u, Foto: Promo

ne propustite

SAMO U TRAVELLAND-U: NAJBOLJE FIRST MINUTE PONUDE ZA LETOVANJE U GRČKOJ, TURSKOJ I EGIPTU!

Najbolje ponude za Grčku i Tursku

Objavljeno:

Uvek je pravo vreme da razmišljate o letovanju, a zahvaljujući „Travelland“-u, već sada letovanje možete i rezervisati po odličnim first minute cenama!

Na krajnjem jugu Kasandre, prvog prsta Halkidikija, nedaleko od mesta Paliouri smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, terenima za sportove, dečjim igralištem, restoranima i barovima i, naravno, spa centrom. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Sobe su prostrane i lepo uređene. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj, satelitsku televiziju i terasu ili balkon. Aktuelan je popust do 55%!

foto: Promo

Između Kasandre i Sitonije, u Psakudiji, prekoputa peščane plaže nalazi se Cronwell Sermilia Resort 5*. U odličnoj hrani možete uživati u dva restorana, od kojih se jedan nalazi na krovu i pruža prelep pogled na more, a uz omiljeno piće se možete opustiti u nekoliko barova. Tu su i: besplatan parking, bazen, klub za decu, deo za relaksaciju sa bibliotekom, spa centar sa saunom, jacuzzi, hamam. Za ljubitelje sporta tu su teretana, sportski tereni, kao i sportovi na vodi. Aktuelan je popust do 37%!

foto: Promo

Nedaleko od gradića Uranopolisa nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*, smešten na zelenoj padini sa privatnom plažom, wellness centrom i teniskim terenom. Sastoji se iz savršeno udobnih soba, studija i apartmana. Odlična hrana, ljubazno osoblje, kao i brojni sadržaji, poput bazena, dečijih igrališta, bilijara, a la carte restorana, tv sale, večernjeg plesa sa živom muzikom, učiniće Vaš odmor nezaboravnim. Uz popust do 50%, 7 noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 6 godina možete obezbediti po ceni već od 410€!

Iz godine u godinu turistima je sve primamljivija Turska, očaravajuća zemlja čija se lepota oslikava u kontrastima, kulturi i tradiciji.

1 / 2 Foto: Promo

Sunrise Park Resort 5* nalazi se u regiji Kizilagac, 15 km od Sidea. U ponudi ima brojne sadržaje za decu, kao što su mini klub, igralište projekcija filmova i druge raznovrsne aktivnosti u kojima će mališani uživati. Animacija za odrasle je, takođe, raznovrsna – kako dnevna, tako i večernja. Aktuelan je popust do 43%, a smeštaj za dete do 12 godina je besplatan!

Na dugoj peščanoj plaži u Beleku smešten je Regnum Carya Golf & Spa Resort 5*. Hotel poseduje glavni restoran i 6 a la carte restorana, SPA centar, aerobik, tursko kupatilo, saunu, 7 bazena, terene za sportove, kao i sportove na vodi. Pored zaista brojnih mogućnosti da dan ispunite raznim aktivnostima, ni noćni provod u hotelu ne zaostaje! Aktuelan je popust do 48%, a jedno dete do 12 godina i drugo do 2 godine mogu boraviti besplatno!

foto: Promo

Alkoclar Exclusive Kemer 5* nalazi se u centru Kemera i poseduje sve sadržaje potrebne za savršen odmor. Tu su: glavni i a la carte restorani, barovi, prodavnice, otvoreni i zatvoreni bazeni, vodeni tobogani, velnes centar, tursko kupatilo, jacuzzi i još mnogo toga. Sve smeštajne jedinice su udobne, moderno opremljene i imaju balkon. U ovom hotelu možete uživati uz popust do 48%, a jedno dete do 7 i drugo do 2 godine mogu boraviti besplatno!

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.