MNOGO POVOLJNIH PONUDA ZA SVE! Otvoren Supernova kutak za Beograđane!
Delta sity, Foto: Promo

dobra vest

MNOGO POVOLJNIH PONUDA ZA SVE! Otvoren Supernova kutak za Beograđane!

Korisnike će posebno obradovati usluga „TV po tvom“ koja omogućava gledanje televizije na do tri mobilna uređaja, vraćanje programa do 72h unazad i super naslove u Video klubu

Objavljeno:

U tržnom centru Delta City, otvoreno je novo prodajno mesto Supernove u kojem će svi stanovnici glavnog grada i okoline moći da odaberu usluge televizije, interneta i telefonije.

foto: Promo

Na ovaj način, Supernova se približava korisnicima i omogućava im da prilikom obavljanja redovne kupovine, svrate i odaberu paket usluga bez kojih je savremeni način života nezamisliv. Za pomoć oko odabira paketa u skladu sa njihovim potrebama i životnim stilom, korisnicima su na raspolaganju i ljubazni poslodavci koji će ih bliže upoznati sa svim prednostima Supernova paketa.

foto: Promo

U ponudi Supernove nalazi se više od 200 TV kanala, super brzi internet, ali i neograničeni minuti u okviru Supernova i mts mreže.

Korisnike će posebno obradovati usluga „TV po tvom“ koja omogućava gledanje televizije na do tri mobilna uređaja, vraćanje programa do 72h unazad i super naslove u Video klubu.

A super vest za sve nove korisnike je to da su Supernova paketi i dalje na fantastičnoj promociji „6 meseci za 1 dinar“, a dostupni su i bez ugovorne obaveze.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.