SVINJA U MERCEDESU DIVLJALA PO BEOGRADU I SNIMALA SE! POLICIJO, hoće li neko konačno DA HAPSI OVE IDIOTE? (VIDEO)
Vozač mercedesa snima je kako divlja po gradskim ulicama, Foto: Printscreen/Instagram

da li je normalan?!

SVINJA U MERCEDESU DIVLJALA PO BEOGRADU I SNIMALA SE! POLICIJO, hoće li neko konačno DA HAPSI OVE IDIOTE? (VIDEO)

Na Instagramu se pojavio još jedan snimak divlje vožnje

Objavljeno:

Snimanje tokom vožnje odavno je u modi, no snimanje divljačke vožnje trend je koji je u Srbiji započeo na Instagramu i ne prestaje. Iz dana u dan imamo još neki video više.

Nakon što se najpre pojavio sniman vozača koji vozi 150 km/h kroz Beograd slušajući Maju Berović, usledili su još mnogi "aranžmani" ovakvog tipa. Tako je u Novom Pazaru vozač sa preko 200 km/h jurio kroz malu ulicu sve zabeležavajući kamerom.

No, čini se kako je ipak ovaj vozač automobila marke mercedes prešao sve granice. U pola dana, sa glasno pojačanom muzikom i telefonom u ruci, uključene kamere provezao je reli vožnju gradskim ulicama. Ne samo da je brzina njegovog kretanja bila neprimerena, nego je svaki put kada bi mu se neko našao na putu preticao na sve načine, pa i izlazeći na tramvajske šine. Tu i tamo izletao je u suprotnu traku dok mu automobili idu u susret, ne mareći što rizikuje svoj a i tuđi život.

Ništa od toga verovatno ne bismo znali da se dotični vozač nije i snimao. Kamera na brzinu vožnje, kamera na cestu, preticanje, zaobilaženje, vožnja po ivičnjaku, sve to samo je deo "slaloma" koji je izveo ovaj vozač.

I to uz pesmu "Alkohola poplava".

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Bitno je za naglasiti kako je ovaj vozač itekako svestan svoje neprimerene vožnje, pa je njegov niknejm na Instagramu ironičan - ne divljam vozim dinamično.

Budući da ovo nije prva, nego ko zna koja ovakva vožnja u poslednje vreme, pitamo se kada će ovakvi da budu sklonjeni sa ulice?

Još jednom apelujemo na sve građane da budu savesni, poštujte propise i vozite u skladu sa istim.

Čuvajte svoj i život drugih ljudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.