PARKING SERVIS UKINUO ZAUSTAVLJANJE U ZONAMA OD 15 MINUTA! Odmah pišu kazne, BEOGRAĐANI POBESNELI!
Parking servis, Foto: Petar Lazović

pooštreno

PARKING SERVIS UKINUO ZAUSTAVLJANJE U ZONAMA OD 15 MINUTA! Odmah pišu kazne, BEOGRAĐANI POBESNELI!

Kad se parkirate i dok ste u vozilu odmah šaljete poruku - kažu iz Parking servisa

Objavljeno: 16:10h

Vozači u Beogradu svakodnevno se neprepisno kreću, zaustavljaju, parkiraju na nedozovljenim mestima... Zbog toga plaćaju ogromne kazne.

Parking servis se rukovodi po onome šta kaže gradski sekretarijat za saobraćaj, s obzirom da je pre više od godinu dana izmenjen zakon o saobraćaju, oni tako i postupaju.

Jedan vozač se upravo iz tog razloga požalio Tviteru kako je u tajnosti ukunuto zaustavljanje u zonama od 15 minuta, zbog čega je i sam bio prinuđen da plati kaznu.

Mi smo pozvali Parking servis da vidimo o čemu je zapravo reč.

- Od momenta kada ugasite motor, šaljete poruku. Kad se parkirate i dok ste u vozilu odmah šaljete poruku. Nikada nije ni bilo dozvoljeno to zaustavljanje od 15 minuta - objasnili su nam iz parking servisa.

Drastično povećanje dela kazni za nepropisno parkiranje usvojeno je 2018. godine, ali očigledno da su bahati vozači zaboravili na zakon o saobraćaju.

- Novi zakon o saobraćaju 2018. kaže da se postupi po znaku. Za one koji tako ne postupe nema tolerancije - rekla je radnica iz Paring servisa.

Kazne za zaustavljanje u zonama iznosi 1.870 dinara, a ukoliko ovu parking kartu platite u roku od osam dana od dana izdavanja, visina kazne umanjuje vam se za 50 odsto i iznosiće 935 dinara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.