SRPSKI FIRER JE DOKAZAO DA JE IPAK NAJGLUPLJI OD SVE DECE: Svi se ZGRAŽAVAJU nad onim što je napisao o Moši Pijadeu
Goran Davidović zvani Firer,, Foto: Printscreen

UŽAS, HOROR

SRPSKI FIRER JE DOKAZAO DA JE IPAK NAJGLUPLJI OD SVE DECE: Svi se ZGRAŽAVAJU nad onim što je napisao o Moši Pijadeu

Davidović je ozloglašeni ekstremista

Objavljeno:

Goran Davidović zvani Firer, ozloglašeni ekstremni desničar koji ovih dana svoje ekstremističke stavove tvituje iz Italije, u koju je pobegao, otišao je korak dalje kada je reagovao na skrnavljenje grobova narodnih heroja na Kalemegdanu.

On je, naime, ispisao uvredljive, rasističke i antisemitske "stihove", u kojima se brutalno vređa narodni heroj Jugoslavije Moša Pijade:

"Dođe đavo u vidu čovjeka,

pred svačijom kućom zaleleka.

Naprijed pete a pozadi prsti,

pa Srbinu ne da da se krsti.

Ne zna mu se porijeklo ni doma,

kažu da je doš'o iz Sodoma.

Ime toga prokletoga gada,

bješe Mošo Jevrejin Pijada."

Ovaj očigledno rasistički uradak, verovatno nastao inspirisan antisemitskim izletima koje je imao Nikolaj Velimirović, naišao je odmah na osudu ljudi na društvenim mrežama.

Podsetimo na reči Velimirovića:

"Sva moderna gesla evropska sastavili su Židi, koji su Hrista razapeli: i demokratiju, i štrajkove, i socijalizam, i ateizam, i toleranciju svih vera, i pacifizam i sveopštu revoluciju, i kapitalizam i komunizam. Sve su to izumi Židova, odnosno oca njihova đavola. I to je sve u nameri da Hrista ponize, da Hrista ponište, i da na presto Hristov stave svog jevrejskog mesiju, ne znajući ni dan danas da je to sam Satana, koji je otac njihov i koji ih je zauzdao svojom uzdom i bičeva ih svojim bičem... Ali je za čuđenje, da su se Evropejci, kršteni i miropomazani, potpuno predali Židovima tako da židovskom glavom misle, židovske programe primaju, židovsko hristoborstvo usvajaju, židovske laži kao istine primaju, židovska gesla kao svoja primaju, po židovskom putu hode i židovskim ciljevima služe... Ali najvažnije je kako je hrišćanska Evropa postala sluškinja Židova i kako je otpala od Oca svetlosti i priznala đavola za svoga Oca u svima mislima i delima svojim..."

Firer je odmah pokušao i da se "opravda":

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.