ZNATE LI ŠTA SU SRBI NAJVIŠE PRETRAŽIVALI NA GUGLU OVE GODINE? Jedan pojam je vrlo začuđujuć!
Gugl / Ilustracija, Foto: AP

zanimljivi rezultati

ZNATE LI ŠTA SU SRBI NAJVIŠE PRETRAŽIVALI NA GUGLU OVE GODINE? Jedan pojam je vrlo začuđujuć!

U tri kategorije su postavljeni rezultati na kojima se vide najpretraživaniji pojmovi

Objavljeno:

Internet pretraživač "Gugl", je objavio listu sa informacijama na kojima se vidi šta su Srbi najviše guglali u 2019 godini.

Naime, u tri kategorije su postavljeni rezultati na kojima se vide najpretraživaniji pojmovi, dakle, TV serije, događaji, uglavnom, sve ono što je zanimalo korisnike interneta.

Dakle, rezultati pokazuju da je među prvima na listi najgledanih bio rijaliti program "Zadruga", zatim, "Pad Berlinskog zida", od događaja utakmica Srbija-Portugal, a potom serija "Igra prestola".

foto: Printscreen/trends.google.com

Ipak, iznenađenje je, svakako to što se među najtraženijim pojmovima pojavljuje "Pad Berlinskog zida".

Takođe, među događajima su se na prvih pet mesta liste našla uglavnom sportska dešavanja – “Srbija-Portugal”, “FIBA World Cup”, “Australian Open 2019” i “Wimbledon 2019”, kao i jedan zabavni poput “Evrovizija 2019”, a na dužoj listi od 10 najpretraživanijih dešavanja našli se i Bir fest, Exit i Uskrs.

foto: Printscreen/trends.google.com

Što se tiče najtraženijih serija na listi su definitivno "Igra prestola", "Žigosani u reket", "Ubice mog oca" , "Senke nad Balkanom" i "Černobilj".

Među deset najpretraživanijih događaja čak šest je sportskih – utakmica Srbija-Portugal je na prvom mestu, slede „FIBA World Cup“ i „Australian Open“, na petom i sedmom mestu Vimbldon i Rolan Garos, dok je na desetom mestu utakmica Crvena zvezda – Jang bojs.

Na listi najpretraživanijih događaja nalaze se, osim Evrovizije, i „Beer Fest“ na šestom mestu, „Exit“, koji je na osmom mestu i „Uskrs 2019.“, koji je na devetom mestu najpretraživanijih događaja.

foto: Printscreen/trends.google.com

Zanimljivo je da je “Zadruga” bila i najpretraživaniji pojam prošle godine, dok je 2017, kad se ovaj rijaliti šou TV Pink počeo emitovati u septembru, bila već na trećem mestu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.