KUPILA SAM PILULE ZA DAN POSLE U APOTECI: Ono što mi je APOTEKARKA REKLA me je potpuno IZNENADILO! (VIDEO)
Novinarka Espresa u akciji, Foto: Filip Plavčić

Korisno!

KUPILA SAM PILULE ZA DAN POSLE U APOTECI: Ono što mi je APOTEKARKA REKLA me je potpuno IZNENADILO! (VIDEO)

Posetili smo jednu apoteku kako bi saznali sve o pilulama za dan posle

Objavljeno: 13:29h

Neželjene trudnoće su noćna mora za gotovo sve žene, a načini na koje se one preveniraju su brojni i efikasni. Ukoliko, međutim, ipak dođe do toga da "može da se desi", postoji i pilula "za dan posle", koja je ne toliko redak izbor za žene i devojke.

foto: Filip Plavčić

Posetili smo danas jednu Beogradsku apoteku kako bi saznali cenu pilula za dan posle kao i saznali ono osnovno što bi trebalo da zna svaka žena koja poželi na takav način da prekine moguću trudnoću.

foto: Filip Plavčić

- Pre svega trebalo da budete potpuno zdravi jer pilula sadrži hormone, kako ne bi došlo do neželjenih nus pojava i problema sa zdravljem. Najbolje da pilulu popijete u prvih 12 sati nakon samog odnosa, što je pre popijete to je veća mogućnost da izbegnete neželjenu trudnoću iako ona pokriva vremenski period čak i do 72h - rekla nam je ljubazna apotekarka.

foto: Filip Plavčić

- Da li ste je pili skoro? Ukoliko jeste, ne bi bilo poželjno da je pijete jer mora da prođe najmanje 6 meseci - rekla je ona, što znači da one i nisu tako bezazleno rešenje.

Šta se desilo na licu mesta možete pogledati u videu:

Nadam se da smo pokretanjem ovog pitanja podstakli sve a najviše omladinu da vode računa o izvesnim posledicama koje mogu da snose ukoliko se ne zaštite tokom odnosa i informisali da pilula za dan posle za koju verovatno jako puno ljudi zna i nije tako bezazleno rešenje. Zato budite odgovorni prema sebi i drugima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Aleksandra Miljkoić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.