DA LI STE ČULI HIMNU MEGATRENDA? Ova pevačica je zvezda spota, BILA JE I MIĆIN ASISTENT, a zaigrala je i KOLCE!
Mića Jovanović i Ekstra Nena u himni Megatrenda, Foto: Beta / Miloš Miškov, Printscreen/Youtube

NIKAD AKTUELNIJA hitčina

DA LI STE ČULI HIMNU MEGATRENDA? Ova pevačica je zvezda spota, BILA JE I MIĆIN ASISTENT, a zaigrala je i KOLCE!

Pogledajte promo-spot za upis u ovu privatnu visokoškolsku ustanovu

Objavljeno:

Vest da se prodaje Univerzitet Megatrend odjeknula je kao bomba, međutim, rektor i vlasnik Mića Jovanović na kraju je poručio da je ipak odustao od prodaje.

Pre devet godina napravljen je promo spot za upis u privatnu visokoškolsku ustanovu, čija je glavna zvezda bila Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, koja je kasnije stekla i zvanje doktora nauka, kao i ostali studenti, a jedno vreme bila je i asistent na Megatrendu.

Pevačica je 30. januara 2014. odbranila doktorski rad na temu „Brendiranje u kulturi i globalizam“.

- Ne znam šta o tome ima da se priča! Moj doktorat je moja privatna stvar. Ne znam zašto bismo razgovarali bez povoda - izjavljivala je Nena kad su je pitali za doktorat.

Na ovom privatnom fakultetu godinama je radila kao predavač na predmetima Interkulturni menadžment i Menadžment u likovnoj i muzičkoj umetnosti. Berićeva je "autor više naučnih radova, prezentovanih i objavljenih na naučnim skupovima u zemlji i inostranstvu, iz oblasti marketing menadžmenta u kulturi i umetnosti".

foto: Printscreen

Inače, slavni modni kreator Pjer Karden počasni je doktor nauka Megatrenda, a tu titulu dobio je od rektora univerziteta dr Miće Jovanovića lično.

Među nastavnicima na Megatrendu bilo je mnogo javnih ličnosti, a među njima su bile i TV voditeljke Snežana Dakić i Roksanda Đorđević Babić.

foto: Printscreen Instagram

Jedna od asistentkinja bila je i Ivana Škorić, koja je svojevremeno učestvovala u „VIP Velikom Bratu“, a poznata je i kao nekadašnja saradnica bivšeg ministra Milutina Mrkonjića.

foto: Printscreen/Youtube

Veliku pažnju javnosti izazvali su i profesori Megatrenda, blizanci prof. dr Griška Bogdanov i prof. dr Igor Bogdanov, čuveni kako po kontroverznim naučnim teorijama, tako i po licu izobličenom od plastičnih operacija.

foto: Pritnscreen

Himna Univerziteta naišla je na brojne komentare.

"Dugo nisam znala koji je pravi put za mene, lutao i tražio dok nisam pronašao tebe,Sada znam da dobro sam odlučio, sada znam da nisam pogrešio.Hej, hej, Megatrend, pravi izbor, pravi brend..", glasi jedan deo teksta pesme.

Na internetu se pojavio i snimak na kojem je Ekstra Nena, na fakeltetu gde je predavala, zaigrala kolo sa studentima.

"Evo kako izgleda predavanje (osnove) menadžmenta kod doktorke nauka Snežane Berić, poznatije kao Ekstra Nena", piše u opisu videa, dok nije poznato šta je bila tema predavanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.