AUUU, KAKAV DAN NAS ČEKA SUTRA! Stigla PROGNOZA!
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

sUTRA STIŽE ON!

AUUU, KAKAV DAN NAS ČEKA SUTRA! Stigla PROGNOZA!

U Srbiji će sutra ujutru biti slab, ponegde i umeren mraz

Objavljeno: 13:21h

U Srbiji će sutra ujutru biti slab, ponegde i umeren mraz, a po kotlinama i dolinama mestimično magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati duže tokom dana, dok će u ostalim krajevima biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno jak, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura kretaće se od minus sedam do minus jedan a najviša dnevna od dva stepena Celzijusa u mestima sa maglom do sedam na jugoistoku zemlje.

U Beogradu će sutra ujutro biti hladno sa slabim do umerenim (na širem području) mrazom, tokom dana pretežno sunčano uz slab i umeren jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura kretaće se od minus pet do minus jedan a najviša dnevna oko pet stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u petak biti postepeno naoblačenje, posle podne i uveče na jugozapadu i jugu, a tokom noći ponegde i u centralnim i istočnim krajevima padaće slaba kiša. Za vikend će biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kišom, a padavine će biti slabe i sporadične. Jutarnja i dnevna temperatura biće u postepenom porastu.

Početkom naredne sedmice biće pretežno oblačno i još uvek toplo, mestimično sa kišom, a u utorak uz kratkotrajan pad temperature i sa susnežicom i snegom. Zatim će u većini mesta biti suvo, samo još u sredu na jugoistoku zemlje u prvom delu dana očekuju se mešovite padavine.

Krajem narednog sedmodnevnog perioda očekuje se manji porast temperature.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za četvrtak 5. decembar 2019: Biometeorološke prilike mogu uticati relativno nepovolјno na hronične bolesnike, naročito tokom jutarnjih sati. Poseban oprez se, u mestima sa maglom u prepodnevnim časovima, savetuje astmatičarima, reumatičarima i osobama sa srčanim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogući su promenlјivo raspoloženje, glavobolјa i nesanica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.